Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mennyire szeretitek a cirogatast, összebujast?
Arra gondolok, hogy ha a barátnőtokon érzitek, hogy mennyire szeret titeket, puszilgat titeket, simogat, osszbujva alszotok, stb.
Arra akarok kilyukadni, hogy mennyire fontos az nektek?
Nagyon.
Nath... mikor a heréddel összebújva alszik a csaj és átfordul a másik oldalára, hóna alatt a heréddel, az nem rossz neked? :D
33/f
Van rosszabb.
Pl voltam olyan lánnyal aki mikor elalszik néha rángatózni kezd, és mikor simogatta a heréim akkor be aludt.És összeszorította álmában...
Azt hittem leszakítja őket, nagyon fájt, ordítottam egyet a fájdalomtól, ő meg a heréimmel a kezében felriadt, hogy mi a baj. 😃
Az nem semmi. Nekem olyan volt, hogy álmában csámcsogott. Ha a mutatóujjammal megérintettem ilyenkor az orrát, abbahagyta és elkezdte magát valami eszméletlenmód csöcsörészni... ha ezután a mellbimbóját érintettem meg, akkor meg nekiállt csámcsogni.
Nekem meg általában leverik a vesém, mert csikorgatom a fogam. Biztos a herecirógatás mellőzése miatt. :D
33/f
Nagyon, nálam ez alap. Nem azt mondom, hogy 0/24-ben egymáson kell lenni, de azért a közös filmezéskor, alváskor, ébredéskor és hasonlókkor jól esik.
De már megint mik ezek a lepontozások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!