Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kiutazik 5 hónapra külföldre. Nagyon stresszelek miatta, tanácsok?
Több, mint 6 éve együtt vagyunk és félek,hogy tönkreteszi a távkapcsolat az egészet. Akárhogy. 100%-osan megbízunk egymásban, természetesen együtt tervezzük a jövőt, utána rögtön össze is költöznénk, de nagyon félek, hogy bennem marad egy tüske emiatt,hogy itthagy és szenvedni fogok.. és hogy emiatt elromlik az egész :(
Esetleg volt már valaki hasonló cipőben?
Iskola miatt megy ki, és nem tudok kimenni hozzá sajnos. Bármi tanács? 21l
"Képes itthagyni téged, nélküled vág bele egy nagy kalandba. "
Gondolom, ez valami Erasmus ösztöndíj, nem úgy megy az, hogy csak úgy össze tudják hangolni. 5 hónap amúgy p..öcs, mi két évig voltunk külön, szintén ösztöndíj miatt, én a világ túlsó felén, ő Bp-en. Egy évben négyszer kiutazott hozzám.
Kérdező, 5 hónap alatt Te is kimehetsz kétszer mondjuk hosszú hétvégére hozzá.
Én hasonló cipőben jártam. Párom kiutazott Amerikába három hónapra. Sajnos egy idő után úgy eltávolodtunk egymástól, hogy ő azt mondta két hónap múlva, hogy nem akarja tovább ezt a kapcsolatot. Annak ellenére, hogy minden nap beszéltünk, sokszor telefonon is. Én pesszimista voltam a dologgal kapcsolatban, ő viszont nagyon hitt benne, hogy együtt tudunk maradni. De sajnos az idő múlásával megfordult a dolog. Nekem egyre jobban hiányzott, neki egyre kevésbé hiányoztam. Ahogy előttem írták, a sok inger, ami őt érte egyszerűen engem hátrébb sorolt, ott pedig már nehéz volt mit tenni. Rajongásig szeretett mikor kiment, teljesen jól működő kapcsolat volt és biztos vagyok benne, hogy nincs harmadik. Mindig meg tudtuk beszélni a problémákat személyesen, de ugye erre most nincs lehetőség.
Bocsánat, hogy ilyen történetet is leírok, tudom hogy ezt most nehéz olvasni, de akkor adnék tanácsot is.
Rendszeresen beszéljetek, tudasd vele, hogy szereted, hiányzik és várod haza. Emlékezzetek a szép dolgokra és tervezzetek jövőt. Fontos, ha eszébe jutsz, akkor pozitív dolgok miatt legyen, így talán kevés az esély az eltávolodásra. Ennek ellenére is nehéz megmondani, ki hogy él meg egy ilyet távkapcsolatot.
Sok sikert!
Köszönöm a kommenteket!
Ez tényleg nem egy hirtelen ötlet, erasmusra sem ment miattam alapszakon. De ez mesteren egy lehetőség, nagyon sokat dolgozott érte, hogy kikerüljön. Nagyon jó helyre került ki, ahova nagyon nehéz. Sajnos kiutazni hosszúhétvégére nem tudok mert csak a repülő oda-vissza 200 felett van. Sajnos nem opció :( Hosszabb távra terveztem de az is egy kisebb vagyon.
Annak a kommentelőnek, aki írta, hogy az a baj, hogy fontosabb ez neki: igazából ezeket mind azért teszi, jogy később mikor családunk lesz ténykeg jól megéljünk, wzek az önéletrajzba sokat dobnak stb. És ő nagyon reális ember, neki szüksége van erre az útra, hogy ha visszajön 100%-ig biztosan belevágjon a nagy életbe velem, elvegyen feleségil stb. Mi ezeket nagyon szigorúan és komolyan vesszük, sose ugrunk bele semmibe, nagyln reális, földhözragadt emberek vagyunk. Nem erről van szó, hogy fontosabb a suli, mert nem kiutazik és itthagy. Még ezek után is tartod véleményed erről, hogy így hagyjuk a kapcsolatot? Őszintén érdekelne.
Nagyon sajnálom :(
Én inkább attól félek, hogy én dobom ki, mert őt új ingerek érik, engem semmi ahhoz képest. És hogy ez olyan rosszul esne, óriási tüskét hagyna, hogy nem lehetek ezeknek részese, hogy nem bírnám már vele, úgy fájna...
Hova megy a parod? Ha London, szallasban tudok segiteni :)
Minden hatsoszandek nelkul.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!