Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy fél éves kapcsolatban rendben van?
Figyelt kérdés
Tehát én a fiú vagyok 25 éves a lány 20,havi 2-3 szex van csak kb jó fél éves a kapcsolat,hét közben nem ér rá sosem találkozni mintha kifogásokat mondana mindig olyan...a szexet magától sosem hozza fel elmondása szerint nem meri...nem.volt még barátja de olxan mintha a szex terén sem akarná úgy mond fejleszteni magát a szopást abszolut nem akarja mert az nem jön be nekiigy meg is mondta pedig én kinyalom szinte mindig...azt mondja szeret de ezek után már kéteékedem nincs szeretöje az biztos!2019. júl. 25. 11:17
1/20 anonim válasza:
Elég önző dolog, hogy sosem viszonozza az orált. Nekem nem lenne képem hagyni, hogy folyton kinyaljon a barátom, mikor én meg nem lennék hajlandó a számba venni a farkát :D Szerintem vagy elég prűd a lány, vagy nem vonzódik eléggé hozzád. Főleg, ha folyton kifogásokat is keres...
2/20 anonim válasza:
Nem fog ez sokáig tartani szélsőségesen eltérnek a szexuális vágyaitok.
3/20 anonim válasza:
Szerintem is elegge prud, vagy gatlasos.
4/20 anonim válasza:
Ebben a korban heti 2-3 lenne a minimum. Szexről meg beszélni kell, kinek hogy jó, mit változtasson, stb. Viselkedjetek felnőttebben.
5/20 anonim válasza:
Egyet árulj el: hogy akarsz jó szexet, amíg nincs köztetek bizalom?
6/20 anonim válasza:
A havi 2-3 dugás édeskevés. Ha egy településen laktok, akkor napi rendszerességgel kellene csinálnotok.
7/20 A kérdező kommentje:
Én részemröl van bizalom azt mondja ö részéröl is nincs messze abszolut...lehet neki ilyen szinten is elég
2019. júl. 25. 11:45
8/20 anonim válasza:
Szerintem neki ennyi elég,csak azt nem értem,hogy akkor miért nem keres olyan párt,akinek szintén nincsenek igényei.
Azt mondani,hogy nincs orál,nem is akarja,de a szexet sem akarja,inkább elkerülni csak,akkor miért nem enged el?
9/20 anonim válasza:
És ezeket valszeg sejtette akkor is mimor megismerkedtetek.Akkor is,ha nemvolt még barátja.
10/20 anonim válasza:
Háát... Ha van bizalom, miért feltételezed, hogy hazudik? "Mintha kifogásokat mondana mindig...." Ha van bizalom, miért nem mer szexet kezdeményezni? A barátnőd vajon élvezi a szexet, vagy csak eltűri, mert meg akar felelni neked? Tisztában vagy vele, hogy hogyan viszonyul a barátnőd a saját testéhez? Képben vagy a szexuális előéletével?(pl.érte-e erőszak, zaklatás, milyen nevelést kapott?) Ezek mind-mind befolyásolják a szexuália életet. Vagy érdekel ez egyáltalán téged? Vagy csak azon jár az eszed, hogy valaki végre lecumizzon? Nagyon kevés ez a havi 2-3 együttlét. Ennek valami oka van. Lehet, hogy csak valami technikai kérdés (valamit nem jól csinálsz, ő meg nem szól), de lehet mélyen húzódó lelki oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!