Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalással kapcsolatos cikket keresek, olvastad netán?
Facebookon olvastam már nem tudom melyik oldal osztotta meg.Sajnos nem mentettem el...
Sorozatos megcsalásról panaszkodott benne a feleség, amit a férj azzal magyarázott meg,hogy:
Nem akarta megbántani a feléje közeledő hölgyeket...ezért nem mondott nemet.Ti el tudtok ilyet képzelni?
Irigylem a pasit! Nyugi, azért otthon az asszony simán aláfekszik az ő kis csődörének. Igen el tudok képzelni ilyen helyzetet, sőt a munkahelyemen szériában látok ilyeneket. Otthon két gyerek meg a feleség, a férj meg az irodában dugja végig az összes rárepülő nőt.
A jóképű kollégám meg házas asszonyokat tart melegen, konkrétan excel táblázatban vezeti a heti ütemtervet. Szóval egyik oldalt sem kell félteni.
Az egésznek az a konklúziója, hogyha otthon egy ájtatos barátságos emberke vagy, akkor totál palira vesznek. Az ilyen férjek és feleségek csak a házimunkára valók, szexuálisan viszont súlytalanok, libidó rombolók. Ezek makacs tények!
Csak egy pszichopata ad ilyen magyarázatot megcsalásra.És szerintem a férj komolyan is gondolta,hogy ez így rendben van.
Persze lehet,hogy csak sötétnek gondolta asszonyt,mint az éjszaka,aki ezt a magyarázatot is beszopizza.
Persze. Hallottam már kulombeket is.
Mindenféle hü..e magyarázatot kitalálnak ezek.
Szanalmasak
Akkor az szerintetek is elképzelhetetlen,hogy valaki annyira udvarias,vagy hogy is mondjam...:)
Hogy ha kacerkodik,kikezd vele egy no,nem mond nemet,nehogy megbántsa a visszautasitasaval a not?
Képtelen elutasitani,mert jaj, mi lesz?Megharagszik?
Vagy hulyének ,gyávának fogja tartani a no,hogy kihagy egy lehetoseget?
Annyira udvarias, hogy nem akar megbántani egy nőt azzal, hogy nem fekszik le vele, de a párját meg megbántja és megalázza a másik oldalon?
Ezt nem gondolhatod komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!