Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy B-terv vagyok igaz?
9-es vagyok 10-es
Én úgy gondolom hogy idővel minden kiderül...
De lehet a pasi egy kicsit "bambácska" hogy nem veszi észre hogy a csaja kétfele játszik...
A harmadik fél is kaphat két nagy sallert ha épp csak jót akar tenni azzal hogy kitálal
utolsónak igaza van.
Meg mennyivel lenne az jobb, ha ezután a pasija kidobná, és a kérdezőnek meg azt mondaná, hogy költözzünk össze, mert téged szeretlek.
Az már csak nincs ló jó a szamár is...
Vagy lépjen a pasijától, ha a kérdezőt szereti, vagy a kérdező hagyja ott, ha a csaj nem tud dönteni.
2 hét gondolkozási idő?
3 hónap alatt nem tudta eldönteni mit akar, ezt csak húzza mint a rétestésztát.
Miért is kéne neked felvilágosítani? Egy foglalt növel kezdtél és ő nem téged választott. Ennyi. Benne volt a pakliban, nem? Tudtál a pasiról és nem zavart a kezdetekben. Most hirtelen erkölcs csősz lettél?
Utolsó - igen, a pasi helyében tudni szeretném, hogy ez történt. De a kérdező csakis bosszúból akar itt igazságot szolgáltatni. Ha őt választotta volna a csaj akkor nem érdekelné, hogy vele csalta a másikat, máris háttérbe szorulna az erkölcsi érzéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!