Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkértem a barátnőmet, hogy levelezzen fb n a barátommal, kiváncsi voltam, mire képes.3. mondat után kihivta kávézni. Nem tudta mi vagyunk. Mégis miért szeretem és miért félek, hogy elveszítem? Ezek után is
A pasi megbízhatatlan, kiderült, hogy van okod a féltékenységre. Végülis a foglalkozás elérte a célját, kiderült, hogy mi a helyzet. Akkor most miért nem állsz elé, hogy vége?
Azért neked is van "vaj a füled mögött", ha ilyen trükkökhöz folyamodsz.
Hogy miért van veled a pasi, ha elmenne boldog-boldogtalannal khm... kávézni? Mert kényelmes, hogy ott vagy neki és jól elvagytok együtt, amíg talál valaki mást. Miért akarna ebből a kényelmes helyzetből kiszállni?
Figyu. Ha már elterveztél egy ilyen aljas dolgot és véghezvittétek, hogy lehet hogy a következményekkel nem számoltál? Mi az hogy félsz hogy elveszíted? Már elveszítetted. Eleve nem bíztál benne és sajnos okkal. A következő lépés a szembesítés és szakítás. Ha már elkezdted, csináld végig. Ha csak nem az volt a célod hogy mégjobban kínzod saját magad.
32/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!