Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megkértem a barátnőmet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkértem a barátnőmet, hogy levelezzen fb n a barátommal, kiváncsi voltam, mire képes.3. mondat után kihivta kávézni. Nem tudta mi vagyunk. Mégis miért szeretem és miért félek, hogy elveszítem? Ezek után is

Figyelt kérdés
Egyelőre titokban féltékenykedem sokat.nem akarok az idegeire menni.de nem bizom benne,igy mondhatni bekapta a csalit,de mégis szörnyen érzem magam hisz ,alig felbukkan egy nő ő meg szökne. Akkkor miért van velem? És persze hallgatnom kell...valaki csinált már ilyent?

#még igy is
2019. júl. 1. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A pasi megbízhatatlan, kiderült, hogy van okod a féltékenységre. Végülis a foglalkozás elérte a célját, kiderült, hogy mi a helyzet. Akkor most miért nem állsz elé, hogy vége?

Azért neked is van "vaj a füled mögött", ha ilyen trükkökhöz folyamodsz.

Hogy miért van veled a pasi, ha elmenne boldog-boldogtalannal khm... kávézni? Mert kényelmes, hogy ott vagy neki és jól elvagytok együtt, amíg talál valaki mást. Miért akarna ebből a kényelmes helyzetből kiszállni?

2019. júl. 1. 22:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Figyu. Ha már elterveztél egy ilyen aljas dolgot és véghezvittétek, hogy lehet hogy a következményekkel nem számoltál? Mi az hogy félsz hogy elveszíted? Már elveszítetted. Eleve nem bíztál benne és sajnos okkal. A következő lépés a szembesítés és szakítás. Ha már elkezdted, csináld végig. Ha csak nem az volt a célod hogy mégjobban kínzod saját magad.

32/N

2019. júl. 2. 13:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!