Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyen túl magam azon, hogy megcsaltak?
"Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy tudatosítod magadban, hogy a párod nem volt a tulajdonod."
#1 ezt nem tartom helyénvaló megjegyzésnek itt.
Nem a tulajdona, de ez nem jogosítja fel, hogy a másikat megcsalja és megalázza!
Őszintén szólván még is mit tehetnél?
- elküldhetnéd a jó büdös picába...
- meg kéne kínozni, mondjuk levágni kezét karját, vagy megvakítani
- vagy kinyírhatnád
Az első opció sajnos sz**art sem ér...
a másik 2 opcióért ha elkapnak börtön jár.
Szóval élned kell tovább, szórakozni kikapcsolódni itt a nyár strandra járni vagy utazz el, vásárolj, egyél finom fagyikat, járj emberek közé
Mennyi ideje vagytok együtt? A szexuális elvárásaitok mennyire vannak összhangban? Ha alig van szex, vagy ha túl sok van az mindkettő egyenes út a megcsalásig. A megcsalás lélektana meg az, hogy megmarad a biztos otthoni felállás, de mellette meg ott van az izgalmas új is. Elméletben ez tökéletesen lefedi az "elkövető" vágyait.
Ha engem megcsalna a feleségem, egyáltalán nem érintene meg. Nem engem csalt meg, mivel az én életem az enyém. Ő meg az ő életében csinált változást. Én abból indulok ki, hogy nem én vagyok a tökéletesség netovábbja, ha talált egy jobbat, hát menjen, nem vagyunk egymás tulajdonai.
Ja, még annyi, hogy egy megcsalásnál két dolog okoz problémát a megcsalt félnek:
- most mi lesz velem
- sérti az egót hogy talált nálam jobbat
Ebből a két dologból lehet szépen felépíteni a vádat, hogy micsoda szemét, tróger, fel kellene akasztani, hogy merte megtenni stb...
Pedig tulajdonképpen csak az egóját sérti az embernek.
Es ha nem is jobb,semmilyen téren a másik???Nem cdinodabb,nagyobb mellü,dusabb haju,vagy netán még ifosebb is???
Az talán még joban fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!