Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok van értelme a kapcsolatunknak?
Megőrültél-e...
Nem hajlandó megbeszélni?
Eszméletlenül alacsony önismeretetek, kapcsolati valós tapasztalatotok van. Meg kell tnuljátok kikomunnikálni, amit megtanultok, magatokat. Ez után jön a rendes megbeszélés, döntés, de ő ezt "nem hajlandó". E kapcsolatban nagyon kevés helyen van egyenlőség.
Életed nagy hibája.
Évek múlva is megkereshetsz, ha az oldal lesz s nem tíltanak, én is leszek. Akkor majd kicsit adok elvi alapot az életre.
Csepp eszed lenne már azért kidobod, mert nem hajlandó veled mindent megbeszélni.
A megcsalás miatt is.
Ez a taktika része, csak be akarja biztosítani, hogy ha legközelebb lebukik, akkor se dobd ki. Válni nehezebb, mint szakítani.
Majd a következő bukta után lesz az esküvő. Utána gyereket akar tőled. Aztán az újabb lebukás után kisírja a kistesót.
Annyi, de annyi ilyen kapcsolat van!
Én nem bíznék meg többet abban az emberben aki megcsalt, ráadásul többször is. Ezek után, még igent mondtál? Ez a "párosnak" tök kényelmes. Te mindig itt vagy, hiszen bár tudod, hogy többször is megcsalt, de még ezek után is feleségül mennél hozzá és gondolom jönne/jönnének a gyerek/gyerekek.
Az meg kimondottan bunkó dolognak tartom, hogy megbeszélni sem lehet vele, bár erre nem tudom milyen magyarázat lehet.
ne légy ostoba.
báraz vagy, ha rögtön nem dobtad ki és hozzámennél.
az ilyen nőkről megvan a véleményem.
semmi önbecsülésed nincs, semmi tartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!