Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ebben a helyzetben elmondanátok, hogy mi történt?
Egy munkahelyi összejövetelen az egyik kollégámmal közel kerültünk egymáshoz (szexuálisan), de később azt mondta csak az alkohol miatt és nagyon halványan emlékszik csak a dolgokra. Ismerem a barátnőjét is és szegény lány annyira boldognak hiszi a kapcsolatukat, hogy azt rossz nézni. A munkatársam azt állítja szereti, de szerintem nem csak velem csalta meg. Szörnyű bűntudatom van az eset miatt és egyre gyakrabban jut eszembe, hogy talán el kellene mondanom a lánynak, mert még olyan fiatal és már így is éveket pocsékolt egy ilyen kapcsolatra.
Kérlek ne ítéljetek el, tudom mennyire gerinctelen dolog harmadiknak lenni egy kapcsolatban, de sajnos a múlton nem lehet változtatni. Ti beszélnétek a helyemben a lánnyal?
Fura látni, hogy hányan gondolják úgy, hogy addig jó a másik lánynak, amíg a háta mögött csalja ez a féreg, és esélye sincs tiszta lappal kezdeni mással. Hiszen ő azt hiszi, hogy minden rendben.
Annál megalázóbb nincs, mint amikor már mindenki tudja, hogy félrekúr a kedves párod, csak te nem.
A lány helyében én inkább tudni akarnám. Akkor is, ha fáj.
Aki szerint a kérdező csak hallgasson, az szerintem inkább a megcsalóval tud azonosulni. 🤐
6 éve az akkori párom megcsalt egy lánnyal. A lány tudta, hogy én vagyok, de hallgatott.
Örültem volna, ha kiderül hamarabb. Biztos haragudtam volna a lànyra, ha elmondja. De utólag hálás lettem volna, hogy szólt.
Nincs értelme egy ilyen kapcsolatban tovább maradni. Ha a pasinak nincs gerince, szerintem nem baj, ha te mondod el. Tudjon minél hamarabb kilepni és új életet kezdeni
Egyébként ne érezd magad rosszul, a te "bűnöd" össze sem hasonlítható a pasiéval. Szingliként te senkinek nem tartozol huseggel és elszàmolàssal!
Pont nem a szeretotol szeretnem megtudni aki segito szandekkal akar megmenteni attol a ferfitol, aki ala o onkent es dalolva fekudt ala.
Nem a te dolgod.
Nehogy már a szerető akarjon "segíteni". Mástól elfogadom, ha elmondaná, de az álszent, hazug szeretőtől nem akarnám megtudni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Ezt is a kérdező írhatta
"Egy ilyen szutyok nő tálalt ki nekem is, állítólag segíteni akart"
Még véletlenül sem a férjed a szutyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!