Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg tudnátok bocsajtani egy megcsalast ebben a helyzetben?
Ha szeretnelek en megbocsajtanak...
Ne foglalkozz a tobbi emberrel ...sivar es irigy eletet el legtobbjuk..
Nincs lehetoseguk a partneruknel jobb novel csavoval megcsalni a masikat...
En vallom azt ha 2 ember szereti egymast az tul vihet egy megcsalason is..es rengeteg probleman...
Ugy erzed van olyan ember akivel szivesebben lennel egyutt mint paroddal?
Ha igen gondolkozz el es o is...
Pillanatnyilag elgyengulhet az ember...
Sajnos mindket oldalrol elofordulhat...
Nekem nincs ilyen...a parommal vok legszivesebben...
Ha megcsalna es megbanna vszinu megbocsajtanak..
Olyan nincs hogy nem kommunikál.
Ha valóban annyira szereted mint ahogy azt leírod, egy ideig tűr az ember, majd elkapja az ideg (ahogy én is tennék), leültetném és azt mondanám neki, ide figyelj ez és ez a dolog van, eddig nem szóltam mert vártam, hátha változik, vagy megosztod velem, hogy mi a gond, de most beszélnünk kell róla, hogy mi is az, és közösen megoldjuk (ehhez két fél kell), ha meg így sem tudod rávenni, mondd neki, gondolkodj, adok egy hetet és ha még mindig nem lehet veled beszélni, akkor nincs más megoldás, de külön utakon kell folytatnunk tovább.
De az, hogy menekülsz a problémák elől, mint a kukát, mert hogy sem ő sem te nem tettél azért, hogy beszéljetek róla, hanem inkább félrementél, ráadásul az exeddel, na az nagyon gáz.
??? Már bocs, de mi olyan qrva különleges ebben a helyzetben, amiért meg kellene bocsátani...? Komolyan kérdezem. A megcsalások nagy része így néz ki.
1. szexhiány
2. normális kommunnikációra képtelen pár
3. félreqrás.
Semmi extrát nem látok, amiért PONT NEKED el kéne nézni a dolgot, tök sztenderd eset vagytok.
“s most en vagyok mindem utolsó nőnek elhordva” - miért, szted ki legyen...? xD
Én értem a kérdezőt, csak meg nem értem.
Számomra a hűtlenség megbocsáthatatlan, de ismerek olyan párt, akik elhidegültek egymástól, nem volt meg a megfelelő kommunikáció és megcsalás lett a vége. Nyilván volt belőle balhé, de idővel rájöttek, hogy ez mindkét fél hibája. (Én még mindig úgy tartom, hogy először kell gondolkozni, kommunikálni, megoldást keresni,vagy esetleg kilépni a kapcsolatból, de elhiszem hogy egy több évtizede tartó házasság alatt nem olyan egyszerű kilépni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!