Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanoktól kérdezem, akik már csaltak meg valakit. Volt előtte ilyen érzésetek?
Leszögezném, hogy nem készülök ilyesmire, sőt ezt szeretném megelőzni...
Van egy 4 és fél éves párkapcsolatom. A párom nem éppen egy érzelmes típus, az első 2-3 hónap volt olyan, hogy bókolt, romnatikázott, mostanára teljesen elmaradt. Nekem ez eléggé fontos lenne, mert előtte is mindig megkaptam az ilyen lelki simogatást, de úgy éreztem, hogy valahogy hozzászoktam, mert amúgy minden jól élünk, szeretem őt. Eddig ha férfiak voltak a közelemben, semleges voltam velük és amúgy tényleg, gondolatilag sem merült fel más... Most viszont kb. 1 hónapja el-el játszom a gondolattal olyan férfiakkal kapcsolatban, akik amúgy az esteim lennének külsőleg és sokat dícsérnek engem és hasonlók... N26
Ha mondtad neki, de szarik rád, akkor lépj ki. Ha áltatod magad valami hülyeséggel, miközben szenvedsz, magadat már pl meg is csaltad. Ezen a ponton is kiléphetsz vagy megteheted, aztán az által tanulhatod meg, hogy van mikor fel kell állni az asztaltól, hogy gyakorlatilag pofánköpnéd magad. Előbbi erkölcsi szempontból kényelmesebb, utóbbi maradandóbb.
32/f
"első 2-3 hónap volt olyan, hogy bókolt, romantikázott"
+
"nekem ez eléggé fontos"
+
4 és fél éves kapcsolat
Szóval az elmúlt 4 és negyed évben egy olyan kapcsolatban éltél, amiből hiányzott egy számodra eléggé fontos elem.
Miért? Miért? Miért?
Oké jól éltek, de ezt nem tudhattad az első év alatt. Pedig már 9 hónapja akkor is hiányott ez.
Miért maradtál vele?
Jó, de mit jelent pontosan az, hogy szereted? Mert eléggé pontatlanul szokták használni ezt a szót bármiféle érzelemre, mert az emberek még meg sem tudnak nevezni mondjuk 18 érzelmet 5 perc alatt se...
Szóval a szeretem a köznyelvben annyit tesz: erős érzelmekkel kötődöm hozzá.
De kvára nem mindegy, mi ez az érzelem, mert ez, amit leírsz, biztosan nem szeretet, hanem valami romboló dolog lehet inkább, amin gyógyítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!