Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudta, hogy létezek, most mi legyen?
Régóta ismerek egy srácot, amolyan se veled, se nélküled állapotban voltunk éveken át. Konkrétan soha semmi nem történt, mindig csak vágytunk egymásra, de sose volt alkalmas az idő, hogy együtt legyünk. És erről a mostani barátnője tudomást szerzett. Rám is írt, hogy tud a dologról, de ne is próbálkozzak tovább, a sráccal átbeszélték, és úgy döntött, továbbra is őt választja helyettem, ezután le is tiltottak mindketten.
Nem akarom Őt elveszíteni! Én komolyan szeretem, és úgy gondolom együtt kellene lennünk. Tenni semmit nem is tudok, és nem is merek, mert az a nő tényleg nem normális... mégse érzem, hogy képes lennék beletörődni, hogy elveszítettem.
21/n
Hát, eddig hülyített a srác, de valószínűleg annyit már nem érsz, hogy összevesszenek.
Tedd túl magad rajta, mást nem tudsz tenni.
Ja igen, legközelebb egy pasiba habarodj bele, ne egy darab t&konyba. :D
Azt tudod elveszteni, ami a tiéd volt.
Ez a pasi csak arra használt, hogy feldobja a rajongásod az unalmas hétköznapjait. De nem volt a tiéd, és nem is lesz.
Mert jót tesz az egójának.
Ha nem is így lenne, igaz régóta ismered, de nem lett köztetek semmi. Összejött egy lánnyal, akit szeret, és mivel köztetek semmi se volt, nem hagyná el a látatlanért a neki tetsző kapcsolatát. Te se akarsz szétrúgni, lépj tovább. Ha nagyon erősködsz megutáltatod magad.
De tegyük hozzá, hogy az én véleményem is az, hogy valószínűleg inkább tekint rád jó barátjának most, ha tekint rád egyáltalán bárhogy, nem akar tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!