Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozás az exével?
A páromra pár havonta ráír az exbarátnője. Tegnap este megint ráírt egy hülye indokkal,és mondtam a páromnak, hogy válaszoljon neki kedvesen, majd odáig fajult a dolog, hogy most 3-asban szeretnének találkozni. Csak szerintem fura és beteges?
Egyébként a párom teljesen megbízható, folyton mutatta,hogy mit beszélnek és megadta a jelszavát is a Facebookjához,hogy ne aggodalmaskodjak, már közel két éve együtt vagyunk.
Szerintetek?
Igen, eléggé gáz, én pl. nem viselném el ezt a találkozósdit..
A párod megbízhatónak tűnik, de ki akar a párja exével találkozni? Én a helyedben lekoptatnám a csajt, vagy a párommal koccoltatnám le.
Az ex segítséget kért a párodtól?
Mi volt a levelezésben?
Nálunk is volt erre precedens, mert az ex lakásfelújításba kezdett és kikérte a véleményem illetve velem terveztetett. Mi is úgy találkoztunk, hogy a mostani párom ott volt....
HA nincs konkrét indok, akkor nem erőltetném a hármas találkozót, mert nagyon kellemetlen helyzeteket szülhet. Aki volt már édes hármasban az tudja, hogy ha mindkét félhez vonzódik akkor teljesen elbizonytalanodik melyik kezébe harapjon és ez egy jól működő kapcsolatot is kikezd.
Amikor találkoztam az exemmel munkaügyben a párom a másik szobában maradt, nem akart beszélni az exemmel, csak hallani akarta miről beszélünk. Ezt megértem, bár ez is kissé beteges. De az semmiféleképpen nem javasolnám, hogy hármasban járjatok el szórakozni.
41F
Amikor elválsz a párodtól és van közös gyerek, akkor szintén ez a szituáció játszódik le.Amikor először találkozol az új "lovaggal" az is hasonló helyzet, a két fél konkurenciája egymásnak és az EX-ben van sértettség rendesen(legalábbis nálunk) van ebből probléma rendesen. Én ebben a helyzetben vagyok, ha tehetném messziről elkerülném az ilyen találkozókat, ha ne lenne a gyerek akkor az exem közelébe sem mennék.Nekem nincs választásom, neked van!!!
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!