Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan tudom, ha megcsal a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, ha megcsal a pasim?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pl ha trippered lett, akkor elég gyanús, hogy nem a buszon szedted össze...

De leggyakrabban egy egyszerű kérdés is elég. „Mostanában változást tapasztalatam a kapcsolatunkban. Van rajtam kívül valakid?”

2019. ápr. 14. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Dugdossa a telefonját, nem adja oda neked.
2019. ápr. 14. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Onnan, hogy ilyen kérdések megfogalmazódnak benned, és még egy anonim oldalra ki is írod.
2019. ápr. 14. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ügyesen csinálja sehonnan.

N27

2019. ápr. 14. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Az is lehet, hogy profin színészkedik,és ha nem is szép dolog,de neked kell végére járnod a dolgoknak.

Másik lehetőség, ha érzelmileg is csap, valamilyen szélsőséges irányba megváltozik. Vagy extrém módon figyelmes és kedves lesz veled, vagy abszolút kezd elfordulni tőled, és nem oszt meg veled dolgokat.

2019. ápr. 14. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
*jav. :érzelmileg is csal.
2019. ápr. 14. 21:02
 7/7 peca1000 ***** válasza:
100%
Ha rajtakapod, hogy egy másik nővel szexel, akkor erősen gyanakodhatsz :D
2019. ápr. 14. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!