Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van értelme összeházasodnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme összeházasodnia két olyan embernek, ahol az egyik folyamatosan csalta a másikat? Vagy úgy van vele az esküvő után már nem fogja?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 17:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
77%
Nincs értelme. Ezt teljesen őszintén rossz szándék nélkül mondom. Emberek vagyunk hibázunk, mondhatnánk hogy hibázott de megbánta de ez nem így van. Még a hiba is addig hiba, míg nem teszi meg többször. Vannak akik megbocsátanak 1 alkalom után, sokan akkor se tennék. De ha többször is megteszi akkor hidd el, egy hülye papír nem fogja megállítani. Tegyük fel h összeházasodtok, oké 1-2 talán 3 évig is az lesz benne h te vagy a felesége és komolyan gondolja. De az eddigiek alapján tényleg azt hiszed h idővel nem teszi meg újra? Eleve gondold át h miért írtad ki ezt a kérdést. Nem hiszem h arra számítottál h az emberek azt mondják h "dee hát az komoly dolog akkor tuti nem teszi már meg ha összeházasodtok". Senki nem fogja ezt mondani, mert nincs így. Ez nem így megy. Sajnálom. Lehet h nem fogsz rám vagy a többiekre hallgatni, lehet h a saját hibádból kell megtanulnod, de a végeredmény ugyanaz. Megteszi újra. Ez nem megállító tényező.
2019. ápr. 2. 18:04
 12/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
74%

Ez azért elég kifacsart logika!

Mi akadályozná meg abban, hogy továbbra is megcsaljon? Egy papír min változtat?

Ha előtte nem tisztelt, miért tisztelne eztán jobban?

Ha előtte nem volt elég a párja, most miért lenne?

Eddig miért nem hagyta el, hiszen eddig őt "választotta"?

Van oka rá, hogy változzon? Az ösztöneinél a másik fél többet jelent?

Semmi nem indokolja, hogy egy kemény fedeles papír miatt minden gond elsöprődik.

Egy tanácsom van a csalt félnek: ha legkisebb kételye is van, akkor ne mondjon igent. Teljesen mindegy, hogy barátnőként/barátként vagy házastárs státuszban alázza magát. De egy élettársi kapcsoltból könnyebb kilépni.

2019. ápr. 2. 18:56
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

A megcsalas dontes kerdese. En spec megcsalo vagyok de 14 evig huseges voltam de ha hazassag elott csaltak volna meg (vagy en csaltam volna meg) velhetoleg az eletben nem mentem hozzabujni felesegul.

Hozzateszem, ez attol is fugg h miert csal leven ennek tobb oka lehet. Nalam spec ez egy ateneti “orulet “ ami idovel lecseng bennem, masreszt nem szandekozom az elkovetkezendo eveket megcsalokent (sem) tolteni, mert attol h csinalom attol azert ez meg nincs rendben. Bennem rendben van, de egy hazassagban ez nem oke.

Nalad sztem ennek nem kene kerdesnek lennie, en nem mennek hozza a helyedben-de persze mindig el lehet valni. Az h majd a hazassag vissztartja az hulyeseg-az emberek nem valtoznak. Torekedni lehet a valtozasra es kell is, de alapvetoen a mi dontesunk h minek szabunk hatart.

Ettol persze o meg nagyon szerethet teged, de nem szerelmes beled, ugy pedig mi ertelme osszehazasodni?

2019. ápr. 2. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!