Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valaki elmagyarázná nekem, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmagyarázná nekem, mi a baj a megcsalással, de úgy tényleg?

Figyelt kérdés

1. Kiderül a megcsaló számára, hogy nem a felesége az igazi. (hurrá!)

2. A feleség is mehet az útjára és találhat egy olyat, aki tudja értékelni (hurrá!)

Vagyis mindenki azt kapja, ami jár neki. Igen... fájdalmas dolog, de ez az élet velejárója.

Vélemény?

2019. márc. 27. 16:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

Látom te nagyon könnyen veszed az életet, mert nyilván te vagy a szerető vagy a megcsaló fél. (hurrá!)

Majd amikor szeretni fogsz valakit, akiben megbízol és kiderül, semmi sincs úgy ahogy van, mert ő éppen más nőbe mártogatta (ahogy a szerető írta annó nekem), felborul az egész életed, minden amiben hittél és minden álom amit még terveztél vele, na akkor hurrázol majd te is.

Semmi rosszat nem kívánok neked, csak éld át egyszer te is, de úgy Isten igazából ezt a fájdalmat. HURRÁ!

2019. márc. 27. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Már elnézést, de ez a magyarázat a különmenésre vonatkozik, ami nem feltétlenül a megcsalást követi, sőt. Én sosem csaltam meg a volt férjemet, de amikor rájöttem, hogy ezt a házasságot már csak én egyedül akarom megmenteni, ő meg ül a langyos kakiban, akkor szépen elváltam tőle (hurrá!)esélyt adva mindkettőnknek a boldogságra. Megcsalás nélkül.

A megcsalásban nem a szakítás a rossz, hanem az, hogy az esetek többségében konstans hazugságban élnek a felek, hogy a megcsaló fél állandóan hazudik, semmibe veszi a másikat. Hogy ahelyett hogy dolgoznának a kapcsolaton és esetleg menet közben derül ki, hogy nem menthető, itt a megcsaló fél kívül keresi a megoldást (sokszor a bűntudat miatt nagyon kedves a párjával) és aztán hirtelen borul minden.

A gerinces módja a dolgoknak: nem működik - közösen dolgozunk rajta - még mindig nem működik - közös megegyezéssel elválunk.

2019. márc. 27. 17:18
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

Az a baj vele hogy egyoldalú szerződésmegszegés a másik fél háta mögött. Nem korrekt, mert nem jelzi előre a párjának. Ha teszem azt a barárom kitalálná, hogy ő még szexelni akar 300 nővel, ezért elhagy, az oké, korrekt volt, mert szólt, hogy mást akar csinálni. De az, ha a hátam mögött végigdugja mucsaröcsögét úgy, hogy nem adja meg a lehetőséget nekem, hogy előtte eldöntsem, akarok-e így is vele maradni, vagy nem, na az viszont suttyóság.

Ha ezt nem érted, akkor valószínűleg alap szintű érzelmi intelligencia és elvhűség sem fejlődött ki benned. Ha érted, csak unatkozol és frusztrált vagy, akkor uncsi.

2019. márc. 27. 18:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ezt nem érted, akkor valószínűleg alap szintű érzelmi intelligencia és elvhűség sem fejlődött ki benned."

Igen,valami hasonlót akartam írni. És minden más felesleges is.

2019. márc. 27. 20:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne, ha nem megcsalnák egymast az emberek, hanem egyszerűen belatnak hogy nem megy együtt?
2019. márc. 27. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Mi a baj a megcsalással?

Aljas, gerinctelen dolog! Amikor reménykedsz abban, hogy végre szeret valaki, de kiderül hogy mégsem, te meg teljesen tönkremész!! Nagyon jó dolog. Imádom átélni...

(HURRÁ!)

ui: gyökér vagy. hurrá..

2019. ápr. 6. 14:51
 17/18 anonim ***** válasza:

A megcsalással azzal van baj, de még mindig nem akkora mint a hazugsággal. Jó minél előbb tiszta vizet önteni a pohárba és nem húzni mint a rétes tésztát, hazudozni minden egyes nap.

Bárkivel előfordulhat, hogy rájön, hogy valaki mást szeret, nemtől függetlenül, vagy rájön, hogy rosszul választott, sokszor addigra már gyerek is van, de inkább menjenek külön, minthogy a gyerekek azt lássák, úgy nőjenek fel, hogy a szüleik nem szeretik egymást. Sokan együtt maradnak emiatt, de mégis “külön utakon járnak” kompromisszumot kötnek nahát ez százszor rosszabb ! És ugyanez a mi családi példánk is, felnőttünk és anyám most kezdi el a fiatal életét élni, ismerkedni 53 évesen mert eddig szenvedett egy olyan kapcsolatban ahol össze kellett tartani a családot egy semmit tevő, ingyen élő férfi mellett, akitől undorodott és hát mi sem szerettük apucit mivel ő rajta is meglátszott, hogy nem éppen boldog kapcsolatban él, így a természete is olyan volt amilyen és a köztük lévő “jól működő” szexualitás sok esetben inkább erőszak volt később meg már semmi.

Jelenleg én is párkapcsolatban élek, de ha a párom azt mondaná (nem hazudozna) hogy van valakije biztosan nem haragudnék rá, hanem elengedném, mert a másik boldogsága fontosabb és hogyan lehetnék én boldog egy olyan férfi mellett aki mellettem nem az ? A lényeg az őszinteség és hogy hozzon végleges döntést, én elfogadom.

A másik dolog meg amikor valaki össze vissza b*szik fűvel, fával mert neki ez a jó úgy, testi vágy kielégítése miatt, kalandok miatt, hogy amellett kapcsolata van vagy már férj/feleség azt tényleg egy indorító féregnek tartom, és vannak akik megmaradnak ilyen férfiak mellett, na és akkor mit mondasz majd a gyereknek ? Hat apadat kidobtam mert az összes jött menttel kefélt már meg a rokonságból mindenkivel. Na ott, tisztelet az nulla.

2019. ápr. 9. 09:07
 18/18 anonim ***** válasza:
*undorító
2019. ápr. 9. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!