Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom, mit tegyek ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Elmondom a történetem a legrövidebb formában.
Kapcsolatban vagyok,a páromtól van egy 2 éves kislányom.
Ő vidéken dolgozik(hol dolgozik,hol nem),igy minimális időt töltünk együtt.
Tavaly rájöttem,h viszonya van egy másik nővel ami mar 3 hónapja tartott. Nagyon nehezen viseltem,egyáltalán nem tudtam enni és aludni,elvégezni a feladataimat,a munkámat,a végén orvoshoz kerültem,és a munkahelyemről is elbocsájtottak.
Szeretem őt. Szinte egyedül nevelem a kislanyunkat,és attól h dolgozgat,az anyagi részébe szinte semmit nem segit..viszont az együtt töltött idő "álom családba" illő.Mikor együtt vagyunk,boldogok vagyunk,de ahogy kilép az ajtón,ideges leszek.
Emelett tavaly bajba keveredett(illegális kábítószer tartása és forgalmazása miatt),ezért az idén leültetik egy rövid időre. Akkor megbocsájtottam neki,és ezzel az "ügyet" is lenyeltem,abban a reményben h tanul belőle és többé nem fordul elő. Láttam rajta,h tényleg megbánta mindkét dolgot,és adtam neki még egy esélyt..
Az ő elmondása szerint retteg attól h elveszít minket mire kiengedik. Nagyon szeret engem.Én mondtam neki h ha tanul belőle és számít neki valamit a családja akkor más útra tér. Tudni kell,h a megbocsájtásom majdnem egy évébe került. Minden nap könyörgött,sirt is,jött utánam,annak ellenére h minden alkalommal elzavartam.Ezért is hittem,h komolyan megbánta amit tett.
A kapcsolatunk körülbelül 1 hónappal ezelőtt rendeződött.
Tegnap éjjel viszont üzenetet kapott... és rájöttem h megint van valakije,egy tőle 25 évvel idősebb 2 gyermekes anyával,ami talán 2 hete tart..
Úgy érzem, h összeroppanok a tudattal...nem értem h miért csinálja ezt,vagy akkor tényleg miért nem hagy békén,minek jott utánam annyit?
Még nem árultam el neki,h tudok az új viszonyáról..nem tudom hogyan fogjak hozzá,hogyan mondjam meg,és h mi tévő legyek most. Teljesen kikészültem pár óra leforgása alatt..
Kérem,h a rosszindulatú megjegyzésekkel,gúnyolódásokkal,véleményekkel kíméljetek.
Egy kétségbeesett anyuka
Nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültél.Pontosan tudom milyen az,amikor a lila köd és a szerelem elveszi az ember eszét és nem lát reálisan.Aztán pár év múlva már azért szidja magát,hogy lehetett ilyen hülye és vak.Addigra kitisztulnak a dolgok.
Én azt mondom hagyd el.
Mert ez az ember nem szeret téged.
Ha szeretne akkor nem hagyta volna,hogy összeroppanj,pedig pont ezt tette többszörösen is,úgy,hogy némileg kiszolgáltatott helyzetben vagy egy kis gyerekkel.
Már az első esetnél,ahogy írod,nem ettél,nem aludtál,kirúgtak,orvoshoz kerültél...ha szeretek valakit akkor nem hagyom,hogy pszichésen tönkremenjen,mert annak a gyerek issza meg a levét elsősorban.
Utána ez a bűncselekmény,és most ahelyett,hogy pitizni,megint megcsal.
Nem szeret,és ez sose lesz jobb hidd el nekem. Most hagyd el,úgyis nemsokára börtönbe megy,legalább addig is nyugtod lesz.
Ha akarsz beszélgetni írj nyugodtan privátban.
Tudom h szereted ot ugy ahogy van, mert adott vmit amire mindigis vagytal legalabb is te igy kepzelted.
Szerintem vmi sztorit fog kitalalni a 25 evel idosebb anyaval erre keszulj fel es tagadni fog ha rakerdezel.
Durva nagyon mert amig nem tudod biztosan h megcsal addig ugyis belul magadban nem fogod tudni lezarni .Ezert ennek jarj utanna vmilyen modon. Ha a nonek.irsz hogy van csaladja a pasidnak akkor annal ovatosabbak lesznek. Vmilyen modon tudd meg az igazat hogy csal-e vagy sem. Mert ha csal akkor konnyebbenezarod szerintem, amig bizonytalan.vagy ebben addig nehez lesz es szenvedni fogsz.
Remelem tudtam segiteni
Te olyan buta és sötét vagy, hogy arra nincs is szó! A 21-es válaszoló vagyok, nem 21 éves😁 hidd el, van tapasztalatom sok mindenben, 47 éves nő vagyok, két nagy gyerekkel.
Te kár volt itt kérdezz, csak hajtogatod a magadét, nem hallgatsz meg egy jó tanácsot sem. Tégy amit akarsz, menthetetlen vagy!
Nem vagyok sem buta,sem sötét. Félreolvastam. Kértelek h kímélj meg a szövegedtől mert nem érdekel. Vannak itt normális emberek is,akikbe szorult empátia és akiket szivesen meghallgatok.
Igen,nagyon nehéz. Beszéltem ma vele,illetve elmondtam h befejeztem,de csak vagdalózott,ordibált,támadott. Szóval ennyi. Letiltottam mindenhol,és a testvérem holnap a zárat is kicseréli.
Nem is tudom h mit mondjak,nagyon rossz. Remélem idővel jobb lesz,v legalább könnyebb egy kicsit.a gyereket biztos követeli majd még és a lány is keresi már, mert szoktuk hivni,de már 2napja nem. Köszönöm a támogató szavakat és igy más, tiszta a lelkiismeretem.
Azt a részét nem egészen értem hogy ezek szerint a nevére sem vette a gyereket? Tehát konkrétan papíron semmi köze hozzátok? Nagyon durva amit leírtál és remélem hogy kitartasz a már elindított folyamatnál mert úgy tűnik hogy egy olyan alakkal van dolgod, aki nagyon aljas (hogy finoman fogalmazzak) és ha lebukik, még te vagy a rossz és ő támad.
Már azok a dolgok is (ha a viszonyait nem számítom) hogy alig van veletek, vagy dolgozik - vagy nem, illegális dolgokban vesz részt, anyagilag egyedül kell boldogulnod - akkor is ha épp dolgozik... ne haragudj, de ezek a dolgok önmagában okot adnak arra hogy kidobd, nem hogy még a megcsalások. A rövid, idilli idő amit veletek tölt csak átverés, őt a fentebb leírt dolgok reálisabban jellemzik.
Biztosra veheted hogy nem fog megváltozni. A gyerekedet nézd és azt, hogy ha most elhagyod az apját, azzal teszed neki a legjobbat. Megbízni már úgy sem tudsz benne soha, a kislányod meg azt fogja látni hogy boldogtalan vagy és őrlődsz és ez egy gyereknek a lehető legrosszabb. Lépj tovább tehát az ő és a magad érdekében. A pasi meg menjen csak oda ahol többnyire lenni szokott azokhoz akik a kefélőtársai.
31/N
Nincs papiron sehol. Feljebb valahol leirtam,h nem vagyunk házasok,igy nem tüntettem fel mint apát,gondoltam majd ha összeházasodunk akkor feltüntetem...
Nem szeretnék változtatni a döntésemen.
Megalázva érzem magam,cserben hagyva és ne soroljam...szeretném minél hamarabb túl tenni magam rajta. Igazából szembesülök épp azzal h semmit nem számítottunk neki. És h egy voltam a sok közül,és biztos vagyok abban h nem én vagyok az utolsó akivel ezt megcsinálja,lehet képes lesz újabb gyereket nemzeni valakinek,majd ugyanígy lerázni magáról a felelősséget.. nincs ő azzal tisztában h mit veszitett... utoléri őt is majd a sorsa egyszer..ez a kislány sem lesz mindig ilyen kicsi...
Most már teljesen jól látod a szituációt. Már ott kezdődött a probléma hogy - még ha nem is vagytok összeházasodva - miért nem ragaszkodott ahhoz hogy a nevére vegye a gyereket. Ha akarta volna, megteszi.
Én is apasági nyilatkozattal mentem a szülőszobára - nem kell ehhez összeházasodni. Már ott bebiztosította magát hogy ne kérhess tőle gyerektartást.
Mindenesetre sok kitartást kívánok neked, az biztos hogy még nem tudja mit veszített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!