Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kit válasszak két nő közül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

J989 kérdése:

Kit válasszak két nő közül?

Figyelt kérdés

Nos az én történetem igen bonyolult. A párommal 5 éve vagyunk együtt. Ebből az 5 évből talán 1-et ha igazán boldog voltam mellette. A többi csak kínlódás volt, mondván úgy sem találok jobbat. Úgy érzem, az önzősége lett a szög a mi koporsónkba. Én próbáltam menni utána, tenni érte, tőle ezt soha, vagy nagyon ritkán kaptam meg.

Így teltek az évek, azonban már több mint fél éve megismertem egy másik nőt. Nem akartam vele kapcsolatot. Egyszerűen jó volt vele beszélgetni, viccelődni. Így ment ez egészen mostanáig. Most viszont komolyra fordult a dolog köztünk. Nem akartuk, de egymásba szerettünk. Most meg nem tudunk egymás nélkül meglenni.

Nem akarom megcsalni a párom és rosszul érzem magam emiatt. Viszont ha az újonnan megismert illető a közelemben van, kb mintha a mennyországban lennék. Ő pedig ugyanígy van velem.

Úgy érzem, a másodikat kell választanom, de az eltelt 5 év miatt nem vagyok teljesen biztos a dolgomban. Mit tegyek?

Nekem fontos a komoly beszélgetés egy értelmes nővel. Soha nem volt alkalmam az első párommal. Vele viszont éjszakába nyúlóan megy a társalgás, amit soha nem gondoltam volna.

Mindig az a mondás jár a fejemben, hogy ha két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted, nem jött volna képbe a második.

Ui.: A két illető nem tud egymásról. Tisztában vagyok hogy akár a két szék közé is eshetek.

2019. febr. 10. 14:07
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

S még valami: A régi kapcsolatomban a párommal semmilyen mókában nem lehet benne lenni. Fél mindentől sajnos.

Az újonnan megismert nő viszont mindenben benne van. S most ez szextől független. Fontosnak tartom azt is hogy meglegyen majd vele. De jó érzés simán csak együtt bohóckodni, viccelődni. Benne van minden kalandban, ami mindig is hiányzott.

2019. febr. 10. 14:11
 2/22 anonim ***** válasza:
85%

"Nos az én történetem igen bonyolult"

Nem, nem, a te történeted pontosan elér minden hosszabb kapcsolatban élőt. Nem tudom kit válassz.

2019. febr. 10. 14:13
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

Ebbe semmi bonyolult nincs. 5 éve vagy együtt egy olyannal, akivel elmondásod szerint már 4 éve nem akarsz együtt lenni. Ez a te hibád, nem a párodé. Másodrészt hajlamosak vagyunk nem értékelni azokat a dolgokat amik vannak, amíg megvannak.

A másik csaj azért izgalmas ennyire most, mert "tiltott gyümölcs", ezt bárki elmondja neked, aki volt már hasonló helyzetben. Attól, hogy most lángoltok, nem biztos, hogy így fog maradni. Attól, hogy most átbeszélitek az éjszakát, nem biztos, hogy később is átfogjátok. Attól, hogy úgy érzed a mostani kapcsolatod kín, lehet, hogy ha már nem lesz, átértékeled.

Persze, lehet, hogy az a jó döntés ha ott hagyod. Így vagy úgy kockázattal jár. Neked kell meghoznod a döntést, hogy melyik kockázatot vállalod.

2019. febr. 10. 14:13
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Elég egyértelmű a képlet. A párodról csak negatívat mondtál, az egyetlen érv a kapcsolatotok mellett az együtt eltöltött 5 év. Megérdemled te is a boldogságot, és ő is egy másik férfi mellett, ne raboljátok egymástól az időt. Fiatalabbak már nem lesztek.
2019. febr. 10. 14:14
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Mindenképp hagyd el az elsőt, ő sokkal jobbat érdemel nálad. Neked ő mindig csak "úgysem találok jobbat" kategória volt, ami rohadt nagy szemétség volt a részedről. Mindenki megérdemli, hogy igazán szeressék. Te meg azt érdemelnéd meg, hogy a második hagyjon ott, vagy csak használjon addig, amíg nem jön egy jobb. De a karma majd úgyis visszaadja ezt neked.
2019. febr. 10. 14:16
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Ebben mi bonyolult? Elvesztegettel 5 evet valakire,akivel rossz minden, most szerelmes vagy masba vele minden jo es nem tudsz donteni?

Agyam eldobom milyen emberek vannak :)

Sosem ertettem a "X evet raaldoztam egy kapcsolatba, de szar es inkabb vele maradok" mentalitast.

2019. febr. 10. 14:17
 7/22 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok hogy gondok vannak. A környezetemben mindenki hangsúlyozza hogy nem hozzám illő. Nem mondom azt, hogy ő rossz. Mert nem az. Maximum azt, hogy nem biztos hogy ő illik hozzám.

Egy történet van mostanság mindig a fejemben. Bicikliztünk. Én defektet kaptam. Elkezdett szemetelni az eső. Ő otthagyott és hazarohant mondván megázik.

Én olyan vagyok, hogy ha már ez történt, akkor ott maradok a másikkal. Max együtt nevetünk egyet az egészen.

2019. febr. 10. 14:22
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem azzal van a gond, hogy nem hozzád illő. Itt az a probléma, hogy köcsög vagy és úgy vesztegeted az idejét, hogy nem is szereted, közben pedig mással randizol. Csak azért vagy vele, mert nem találtál jobbat nála. Remélem mihamarabb elhagyod a nőt, mert jobbat érdemel nálad, sokkal jobbat. Nem is értem, hogy lehet éveket együtt maradni csak azért valakivel, mert nem találsz jobbat. Hihetetlen, hogy milyen sok nyomorék ember létezik.
2019. febr. 10. 14:25
 9/22 A kérdező kommentje:
Jöhet kritika, nem bánom. Eszembe se jutott hogy lefeküdjek mással, miközben vele voltam. Mindketten elvesztegettünk egy rakat évet. Ez az ami bánt.
2019. febr. 10. 14:30
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

Utolsónak rohadtul igaza van,van egy utált szamarad csak mert a semminél a szar is jobb,ezt gondolom a párod érzi azért nem hulye ő se,most meg találtal egy szép cuki lovat.. Undoritó..

40N

2019. febr. 10. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!