Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan nőröl?
Figyelt kérdés
Akinek tökéletes az élete, a párja egy "isten" az ágyban, mégis más férfival álmodik és szeretkezik vele, amit élvez is.2019. febr. 3. 21:55
1/11 anonim válasza:
Álmában szeretkezik vele?
Élőben is szeretne?
2/11 A kérdező kommentje:
Csak álmában.
2019. febr. 3. 21:58
3/11 A kérdező kommentje:
ja élőbe nem szeretne, mert utálja amúgy azt a srácot
2019. febr. 3. 21:58
4/11 anonim válasza:
Akkor semmi. Persze ne hangoztassa ezt a párjának.
Az álmok legtöbbször nem jelentenek semmit.
Én álmodtam már azt, hogy megerőszakolt egy idős bácsi. Elhiheted...nem akartam ezt álmodni és véletlenül se szeretném, ha megtörténne.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy akarja a csaj. Viszont élvezi a szexet velük. Miért lehet ez?
2019. febr. 3. 22:09
6/11 anonim válasza:
mert nincs rendesen gépelve. Fejben mindent lehet. Nem kell aggódni
7/11 anonim válasza:
Én álmomban sosem élvezem a szexet.
A fene vinné el hogy a nők még ott is élvezik :)
8/11 anonim válasza:
Mért lenne ez problémás? Az ilyen álmok csak javítanak a teljesítményeden az ágyban. Tüzesebb leszel ha visszagondolsz ezekre szex közben. Örülj neki, De a párodnak egy szót sem ezekről mert akkor lőttek a kemény cerkának az ágyban. Nálam biztos fél haton állna a mutató ha ilyen sztorival rukkolna elő a párom.
9/11 anonim válasza:
Én Jason Stathammal meg Jason Momoával szoktam álmomban szexelni,és élvezem.A múltkor mondjuk pont a férjemmel szexeltem álmomban,meg is lepődtem rajta. Mikor elmondtam,ő csak nevetett rajta :D Szerintem felfújod...
10/11 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy mindkettő Jason...
Nem fújom fel a dolgot, csak az az érdekes, hogy visszatérő álom ez neki és általában pont azzal a sráccal csinálja, akit utál. Miért lehet ez?
2019. febr. 4. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!