Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik beleszerettek a szeretőjükbe, és lezárták, utána kibírták hogy ne keressék többet?
háromszor lett vége, s most nem is keressük egymást.
kibírom - de gondolok rá.
42/F
ismét #2. vagyok. Mennyi ideje szakítottatok? Ha most még friss várj vele, de ha nem haraggal váltatok szét, szerintem nyugodtan ráírhatsz később, hogy mi van vele. Ha már nem is lesz testiség, később megnyugszol, és örülni fogsz, hogy nem tűnt el teljesen az életedből.
Korábban a legutóbbi előtt is már volt egy szeretőm, kis kihagyás után a mai napig beszélünk, sőt újabban napi szinten, és sokkal őszintébbek vagyunk egymással mint korábban. Azóta kiegyensúlyozottabb vagyok, és már megértem, hogy ezekben a dolgokban a szépet kell elraktározni, és nem agonizálni. Ha nem ajtócsapkodással váltak el útjaink, akkor még bármi lehet. Lehet egy maradandó barátság is, de lehet még megtaláljátok újra egymást. Az előzővel nem szakítottam, csak elterelődtek útjaink. Ezért valójában le sem váltunk egymásról teljesen. Ehhez viszont a kölcsönösség kell, mert vele szerelem volt szerintem. Az utóbbi "csak" szex volt, de megkedveltem és nem hagy hidegen, hogy már nincs. Egyelőre nem látom értelmét ráírni, mert ha írok is, nem tudom mit mondjak. Próbálom a figyelmemet elvonni erről. Most is inkább neked válaszolgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!