Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férjem üzenetei közt láttam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem üzenetei közt láttam, hogy egy nő azt írta, vágyom rád és erre a férjem puszit küldött vissza, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szamonkertem esvalasz helyett a szemembe röhögött. A régebbi üzenetek Ki voltak már törölve direkt láttam. Beszélni nem. Lehet vele. Szó szerint nem beszél erről. 1 gyerek van.
2019. jan. 16. 20:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%
Erre mondják, hogy: ez a ciki, nem a faláb...
2019. jan. 16. 21:46
 22/28 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen féreg egy férfi, hogy a felesége a beteg gyermekükkel foglalkozik és ezt nem bírja viselni, támogatni méltósággal? Milyen egy patkány ember a férjed? A házassági fogadalom ennyit ér?
2019. jan. 16. 22:09
 23/28 anonim ***** válasza:
17%

"amíg ő semmit nem csinalt"

Ebben a mondatodban benne van minden. Lenézed, és nem tartod semmire. Elégedetlen vagy vele, kasztrálod.

Ne csodálkozz, hogy másik nőhöz menekül előled.

Azért nevetett ki, mert már nem érdekli, hogy mész, vagy maradsz.

Ha tényleg akarod, akkor még nincs veszve semmi. Csak egy kis elismerésre, és szeretetre vágyik, az állandó terror helyett. Lehet nem egyszerű, de ha nem csak elvárnál tőle, hanem adnál is neki, legalább egy kicsit, akkor nem menekülne, és lusta lenne más nővel foglalkozni.

2019. jan. 16. 23:16
 24/28 anonim ***** válasza:
69%
Bizalom nincs, így jövője sem sok a kapcsolatnak. Mindketten mást akartok.
2019. jan. 17. 03:25
 25/28 anonim ***** válasza:
80%
Sajnálom,de ahogyan írsz erről,úgysem hagyod el...
2019. jan. 17. 06:44
 26/28 anonim ***** válasza:
67%
Tuti lefeküdtek, de miért vallaná be? Nyilván tagad...
2019. jan. 17. 08:44
 27/28 anonim ***** válasza:
46%

Ismerős a szitu!

Nekem is a képembe röhög vagy rámordit, hogy te tehetsz róla.

Kezd el jobban adni magadra, es nézd levegőnek.

Ne kérdezd, úgysem válaszol.

2019. jan. 17. 11:47
 28/28 anonim ***** válasza:
63%
Tehát: nem segít a beteg gyerekkel, megcsal és még ki is röhög. És úgy érzed neked ezt el kell viselned, mert nem egyszerű a helyzeted? Sok helyzet van ami nem egyszerű, de meg kell oldani. Ha meg továbbra is elviseled a helyzetet és egy idő után ezáltal megkeseredett ember leszel, az nem az ő, hanem a te hibád lesz. A gyerekvállaláskor sajnos manapság mindig a nőnek van nagyobb felelőssége, a férfiak egy része igencsak könnyen továbblép. Azt se felejtsd el, hogy a gyerek akkor van jól, ha az anyja jól van. Főleg aki az átlagnál több gondoskodást igényel.
2019. jan. 17. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!