Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudom hogyan bosszuljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MelaniaCraft kérdése:

Nem tudom hogyan bosszuljam meg? A férfi akibe azt hittem szerelmes vagyok összeállt egy másik nővel. A nő férje már tud a dologról. Szerintetek összeálljak a nő férjével és együtt álljunk bosszút?

Figyelt kérdés
De van 1+3 gyerek (egy a nőnek három a férfinek). Nem ők lennének akik végül a legtöbbet szívnának emiatt? Más furcsaság volt a kapcsolatomban a férfival. Sokszor úgy éreztem hazudik, megcsal. Sosem találkoztunk nála. Két kükönböző autót használt (Toyota és VW) és időnként eltünt. Egyébként teljesen átlagos életet él, de mintha lenne egy másik élete is. Mondjuk a gyerekeit tényleg nagyon szereti és nagyon jó apa (abból amit láttam). Már sok mindent kiderítettem róla azóta, de mégis úgy érzem valamit tennem kell.

2019. jan. 11. 11:24
1 2
 11/14 K.Zsombor válasza:
47%

Melania,

Szerintem érdemes lenne felvenni a kapcsolatot azzal a másik férjjel. Sőt lehet engem is érdekelne. Ugye jól sejtem, hogy Péternek hívják. A 3 gyerek Toyota (Prius) és a VW eléggé gyanús nekem. Vele nekem is van elszámolni valóm.

2019. jan. 14. 14:54
 12/14 BSzilard válasza:
Egész komoly kis csapat kezd itt kialakulni ez ellen a Péter ellen. Kezdem sajnálni. Bár biztosan nem kell... Legalábbi abból amit eddig olvastam róla. Csupa férjezett asszony. Jól látom? A bosszú sokszor nem segít sőt inkább ront a helyzeten. Bár időnként rövid időra tényleg jól tud esni. Szóval Melania, ha tényleg akarsz valamit tenni érdemes egyrészt nem egyedül, másrészt legyen ütős de ne annyira, hogy aztán megbánd túl messzire mentél, vagy neked legyen bajod belőle.
2019. jan. 21. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Volt a 70-es években egy bűnügy. A férfinak majd minden nagyvárosban volt egy elvált vagy özvegy menyasszonya. Hervadt virágról virágra röpdösött, aztán valahogy lebukott és összefogtak ellene a menyasszonyok. Akkoriban a házasságszédelgés még bűncselekmény volt. Mindenütt papucsa, pizsamája volt. 😂
2022. okt. 13. 02:23
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

Jó film ide illik. Ha tudod, nézd meg.

Ne állj bosszút. Butaság.

2022. okt. 13. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!