Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy a párom megcsalt.

Tiszta lappal akarja kezdeni az egészet ezért mondta el.

Annyira osszezavarodtam hogy elkezdtem beszélgetni az exemmel.

Most nem tiszta az elmém, de nagyon csábít a gondolat hogy újra találkoztak a regivel.

Tudom nem ez a megoldás, de az érzéseim el nem tudok parancsolni.

2018. dec. 16. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire nem tudod elfogadni, szakíts!
2018. dec. 16. 14:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik jobbra, a másik balra. Ez a véleményem. Mindkettőtöknek veszteséges ebben a rossz kapcsolatban maradni.
2018. dec. 16. 14:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Minek kérsz tőlünk tanácsokat, ha az "érzelmeid" az exedhez húznak. Úgy se hallgatnál a legjobb döntésre.

Keress egy újabb harmadik személyt. Imserkedj meg vele.

Te csak azért akarsz most az exedhez menni, mert nincs kire támaszkodnod, és őt gyorsabban eléred, sem mint egy újabb (talán) sokkal rendesebb partnert.

Ismerkedj

2018. dec. 16. 14:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Megfogalmaztad amit nem tudtam én, arra van szükségem hogy valakinek elmondhassam, bízzak benne .

Igazából szeretném ha folytatódna a kapcsolatunk a párommal, csak nem tudom hogyan tegyem túl magam ezen.

Ő is megbanta, látom rajta.

2018. dec. 16. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a kapcsolatot egyikőtök sem akarja igazán. Jobb lenne külön nektek.
2018. dec. 16. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Megmondod neki, hogy megkapja a tisztalapot, miután az exed nosztalgiából gyorsan leqrt.

32/f

2018. dec. 16. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Pffffff.

Összeilletek XD

2018. dec. 16. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:
így van...pont összeilletek....
2018. dec. 16. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem is megcsalt a férjem sok-sok év házasság után. De eszemben sem volt/nincs megbosszulni vagy félrek...ni, pedig a dühöm és a fájdalmam öriási. Az az ő sara. A méltóságom fontosabb és hogy tükörbe tudjak nézni, a fiamnak is jó példát mutassak. A fájdalmat úgy sem enyhíti semmi. Az exed csak ki fogja használni a gyengeségedet és később bánni fogod.
2018. dec. 16. 20:29
 10/10 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz egy olyanhoz, aki nem szeret és megaláz és miért futsz vissza egy olyanhoz, akivel nem működött? Lépj túl és keress egy magadhoz valót.
2018. dec. 17. 04:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!