Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szemétség lenne lefeküdni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne lefeküdni egy pasival, akinek a menyasszonya súlyos beteg és nincs köztük szex hónapok óta?

Figyelt kérdés
Én 20/L, a srác 23, a lány 22.
2018. nov. 27. 08:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes, hogy azzal érvelsz, hogy alapvetően emberek vagyunk. Ennek a mondatnak nem pont az lenne a lényege, hogy nem az ösztöneink után megyünk, hanem tudatos egyénekként befolyással vagyunk a cselekedeteinkre, és mérlegelni tudjuk, hogy milyen hatással vagyunk mások életére, vagy ránk milyen hatással van, amit teszünk?

Az én értékrendem szerint szemétségnek minősül, és nem is akarnám, hogy egy olyan férfihez legyen közöm, aki, amikor a barátnője (akit elvileg szeret) beteg, problémákkal küszködik, akkor ahelyett, hogy támogatná, megcsalja, hazudik neki.

2018. nov. 27. 18:22
 22/34 anonim ***** válasza:
50%

Úgyan már valószínűleg a beteg nő is azt akarná ,hogy ha már ő nem képes kielégíteni urát valaki segítsen szegény párán akinek olyan nehéz az élete..és nem csak a súlyos betegségével kell törődnie.

Ironikus voltam...

Ellenben a szomorú ,h fordított esetben még aljas rohadt szemét is lenne a férfi ,h betegen mer feküdni othon...

Na mind1 az ilyenek miatt tettem le egy életre a pár kapcsolatokról..

Megsúgom szerintem a normális az lenne ha a férfi hétköznapi terhek mellet minden erejével a menyasszonyát támogatná...(ami a fordított esetre is igaz..)De ilyen csak a mesében van..

2018. nov. 27. 18:56
 23/34 anonim ***** válasza:
85%
Igen az lenne. Más megközelítésből pedig: Képes lennél egy beteg nő után............ Engem taszított amikor (régen) egy özvegy férfi akart kapcsolatot velem. A felesége rákos volt. Sok évig betegeskedett.
2018. nov. 27. 21:42
 24/34 anonim ***** válasza:
19%

Addig üsd a vasat, amíg meleg.

Van itt a sok képmutató, féltékeny "hölgy" akik csak a lehetőségre várnak, téged meg megpróbálnak lebeszélni.

Tegyél legjobb belátásod szerint!

És jól jegyezd meg: sose kérj tanácsot a riválisaidtól, mert akkor csak egy dolog garantált: a "pókháló"!

2018. nov. 28. 00:13
 25/34 anonim ***** válasza:
71%

24 megmondta a frankót. Dugasd meg mindenkivel, aki végre rád fanyalodik, mert tüzet oltani a moslékos vödör is jó.

Normális pasinál esélyed sincs, kapcsolatra plàne, úgyhogy marad a pókháló, vagy megalàzkodsz, hogy faxhoz juss.

Szomorú.

2018. nov. 28. 08:43
 26/34 anonim ***** válasza:
47%
Ne rúgjatok a földön fekvőbe.
2018. nov. 28. 20:31
 27/34 anonim ***** válasza:
23%
kar neked uzenetet irni, meg se erdemled. Koszi az elozo lepontozasokat.
2018. nov. 28. 21:31
 28/34 anonim ***** válasza:
75%
Szia . Inkább nem minősítelek !!! Hol hagytad a gerinced ?? Aljas dologra készülsz / készültök !! Ja egészséges lenne az a másik nő , ez akkor is inkorrekt legalja húzás lenne ..
2018. dec. 21. 10:20
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Parom édesanyja súlyos beteg volt. De egészen addig vallalta az osszes megterhelő kezelést, egeszen addig kuzdott a fajdalmai ellenere is, amig azthitte, hogy a ferje igy is szereti es tamogatja. Kopaszon, meggyotorten,tolokocsiban. Aztan egy nap szamara is kiderült hogy a kedves ferje csalja őt. Mert hát szegény nem vonzó másfél év kemoterapia es 7mutet utan. Annyira feladta, és megtört, hogy rohamosan romlani kezdett az állapota, elutasitott minden olyan kezelest ami külső valtozassal jart. Most a parom az apjatol kulon toltotte a karácsonyt, zokogva az édesanyja után akit elveszitett.

de a kedves ferj biztosan jol szorakozott az eladokislannyal a helyi peksegbol, mert hát az asszony nem tudott még szajha szerepben is tetszelegni a betegsege mellett. szoval tok jogosan csalta meg. ugye. neked is jó szórakozást, de a sracot azert majd a temetesre ne kiserd el, ne nezz a szulok szemebe,ha valoban annyira sulyos beteg a lany

2019. jan. 4. 09:55
 30/34 A kérdező kommentje:
Hát, azóta mit lefeküdtünk többször is. :) A lány állapota javulni kezdett valamelyest, de nem bántam meg a döntésem.
2019. jan. 4. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!