Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szabad mondani a gyerekeknek, hogy megcsalt az apjuk? És ha igen hogyan hogy ne sérüljenek?
Válni fogunk, mert a férjem nem bírt magával és megcsalt, két és fél éven át tartott a viszonya, lebukott, én egy percig sem akartam ezt tovább folytani vele. Elköltöztünk anyuékhoz, és innen megyünk majd albérletbe, ha összekaptam magam.
Van egy 8 és egy 10 éves gyerekünk, akik most rám fújnak, mert "elészakítom őket" az apjuktól.
Nem akarok kamuzni nekik, felrobbanok a dühtől, ahogy most sajnálják apucit, miközben tömte azt a ribizlit évekig.
De hogy lehet ekkora gyerekeknek elmondani mi törzént és mi van ha valami traumát okoz bennük, hogy megtudják milyen ember valójában az apjuk?
Azert nem olyan picik.
en is feltudtam dolgozni 9evesen
Mond meg nyugodtan h apa masik not szeretett,szeret es nem anyàt
igy jobbnak látjátok ezt a helyzetet
Es hozztennem megsimogatva a kis buksijukat
ha egyszer nagyra nottok megértitek
nálam bevált😀
persze pár év mulva mar tiszta volt nekem is
Szerintem semmi esetre sem való egy ilyen nyers fogalmazás egy kisgyereknek. Ő nem fog választani a szülei közül, vagy leginkább NEM SZERETNE!
Szerintem egy gyermek pszichológus segíthet ilyesmiben. Nekem meglennének erre a módszereim, de nem biztos, hogy azok jók. Éles helyzetben szakembertől kérnék segítséget inkább, biztos hogy nem a gyk-n. Itt túl sok a hülye. :)
A #4-es jót szólt, kérj tanácsot szakembertől, én is azt tenném.
Annyit tudok mondani magánvéleményként, hogy ha nem mondasz semmit a gyerekeidnek, az a legrosszabb.
Megerdemlik a gyerekek, hogy ugy nezzenek az apjukra mint eddig, hiszen nem oket csalta meg hanem teged.
Nana, ezzel a gyerekek életét is tönkrebacta.
Szerintem soha nem csak a feleséget árulják el a megcsalók, hanem az egész családjukat.
Mert ezek után már semmi nem lehet a régi, és igen, a férjem elárulta a gyerekeit is, gondolhatta, hogy ha megtudom, válás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!