Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti szólnátok egy srác barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szólnátok egy srác barátnőjének, ha a kedves barátja több, mint negyedik hónapja zaklat, hogy feküdjek le vele? Mi a megoldás, hogy ennek végre vége legyen?

Figyelt kérdés

Szánalmas, elutasítottam, letiltottam, nem használt. Ez volt júliusban. Még ma is itt glasszázott az autójával a házunk előtt, a követésről, elállom az utadat játékról nem is beszélve. Mindenkinek meg úgy adja elő, hogy én nyomulok... Persze, azért igyekeztem megszakítani a kapcsolatot vele... Legalább 15 autóval megszámoltam, amivel erre sündörgött. Volt, hogy napi 5-6 alkalommal...

Eddig féltem, hogy hülyének néznének, de ma végképp betelt a pohár... A barátnőim hetek óta szajkózzák, hogy jelentsem már fel...

A csaj meg mit sem tud az egészről és engem utál...

2018. okt. 31. 20:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
Változatlan, annyi, hogy kegszületett a gyerek....
2019. okt. 5. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Hú ba’meg ez beteg ember. Lépj a rendőrség felé, mert még a végén bajod lesz ebből.

Engem is zaklatott régen egy csávó, mire “megismerkedtem” vele utólag kiderült, hogy rendszeresen régóta követett. Pontosan tudta mikor indulok el otthonról és melyik nap mikor végzek a suliban. Hol lakok.. én ebből akkor semmit nem érzékeltem. Jobb lett mikor a vidéki város másik szegletébe költöztem a barátommal, de igazán akkor felejtettem el, hogy elköltöztem onnan.

Miért nem fordulsz rendőrséghez?

Nem félsz tőle?

Biztos, hogy nem 100-as a csávó, ne várd meg, hogy megboruljon és bántson akár.

2019. okt. 5. 22:52
 13/14 anonim válasza:

Igen, már jóval korábban is figyelgetett, csak akkor tűnt fel igazán, mikor személyesen is bepróbálkozott. Évekig nem tudtam róla...

Ifen, nálam is ugyanez. Kileste, utána hónapokig megjelent ugyanabnan az időpontban...

2019. okt. 5. 22:56
 14/14 anonim ***** válasza:
kamukérdés
2019. okt. 6. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!