Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire lehet alapos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet alapos a gyanúm, hogy megcsal az egyik kollégájával?

Figyelt kérdés

31 éves férfi vagyok a párom 30, 13 éve vagyunk együtt(10 éve együtt is lakunk)

Mostanában sokat jár el a kollégáival szórakozni(kb olyan heti szinten)

Azt tudni kell róla, hogy egy elég vagány, nagy dumás csaj, aki nem az a sértődékeny fajta és lehet ugratni.

A munkahelyen csak ő meg egy idősebb nő vannak közvetlen kapcsolatban a "fizikai munkásokkal" akik mind férfiak különböző korúak.

Párom nem egy hú de bomba nő de még is mindenkit le vesz a lábáról, az egyéniségével.

A lényeg, hogy mielőtt itt kezdett dolgozni nem volt az hogy annyira el akart volna járni szórakozni.

Az utóbbi pár hónapban jött rá ez a dili.

Én nem vagyok az a nagy bulizós.

Mielőtt össze jöttünk volna sokat járt szórakozni. Lehet hogy tényleg csak hiányzik neki a bulizás, ilyen jellegű ki kapcsolódás??

2018. okt. 30. 23:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
Menj el te is velük, mondd, hogy szívesen megismernéd a kollégáit. Ha benne van, akkor csak haverok, ha távol akar tartani, akkor ott több van.
2018. okt. 31. 07:00
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

33f vagyok a csaj 30. 11 év együtt. Nyár elején elkezdett egyre többször beulni munkatarsakkal heti szinten. Szeptemberben szólt hogy ja ő már nem szerelmes belém, októberben szakított, decemberben már nyíltan együtt volt az egyik munkatarsaval.

(egy éves sztori, 2017 tortenesei)

Szóval aha, megeshet. Ugyanígy nem volt bomba csaj, de jól hozza a cuki, általában bárkit levesz a lábáról.

2018. okt. 31. 08:03
 13/25 A kérdező kommentje:

Volt már róla szó, hogy el megyek de valahogy soha nem jött össze, mert vagy dolgoztam vagy csak spontán kedvem nem volt hozzá.

Igen attól félek hogy valaki miatt jár le.

Nem tökéletes a kapcsolatunk, de szerintem nem is annyira rossz.

2018. okt. 31. 08:31
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez teljesen normális, belekerült egy olyan közösségbe, ahol újra bulizhat, kicsit talán nosztalgiázik is. Amíg a kapcsolatokban jelentősen nem változnak meg a dolgok, addig szerintem nem kell aggódnod...
2018. okt. 31. 09:09
 15/25 anonim ***** válasza:
81%
Mintha a saját sztorimat olvasnám... Hidd el csak az vsn a háttérben, hogy végre talált olyan embereket akikkel kimozdulhat. Legalabbis nálam így van. :)
2018. okt. 31. 09:32
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Mi az, hogy lecsillapodik? Könyörgöm ez kb pont olyan hülyeség, mint az azt hittem kièlte magát... Ő ilyen, nem valószínű, hogy valaha másmilyem lesz. És ha nem csal meg (ebből ugyebár nem tudhatjuk) akkor semmi rossz nincs ebbe. Csak épp én pl nem tolerálnám ha a pasim minden héten bulizna, ráadásul nélkülem. Épp ezért nem is ilyen párt kerestem... Érted a problémát? Ezért van az, hogy sok buta liba is pl a macsó rossz fiúkra bukik aztán jön a sírás mikor rájönnek, hogy nem változik meg az ő kedvükèrt sem... Vagy ha 10/9 szer mégis, akkor meg az a baj... Ha viszont a barátnőd hűséges és téged nem zavar h másokkal bulizgat akkor nincs gond.
2018. okt. 31. 14:21
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
8# hát azért e haragudj de 30 éves felnőtt nőkènt minden hétvégén a pasid nélkül bulizni azért minden csak nem kevés...
2018. okt. 31. 14:23
 18/25 anonim ***** válasza:
72%

1) csak újra eljár szórakozni és élvezi a flörtöt, hogy a figyelem középpontjába került, DE nem akar semmi töbet, ennyi neki elég

2) más férdi

2018. okt. 31. 19:31
 19/25 anonim ***** válasza:
81%
Ismerősöméknél is így kezdődött...csúnya vége lett.
2018. nov. 2. 21:38
 20/25 anonim ***** válasza:
74%

ha pont a temperamentumába szerettél bele, akkor miért vártad, hogy lecsillapodjon?

ez is a temperamentum része, amit most csinál. Ha nem jó ez így neked, akkor beszéld meg vele, és lehet, hogy a vége szakítás lesz. De ha valakiben ennyi élet van, azt nem jó lekorlátozni.

2018. nov. 3. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!