Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azok a nők, akik megbocsátanak a hűtlenkedő társuknak, vajon nincs elég önbecsülésük, vagy ilyen az igazi szerelem, ahogy ők viselkednek, kitartanak a párjuk mellett?
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 21:03
11/15 anonim válasza:
Nem szeretek ilyen kerdesben altalanositani, esete valogatja. Egy megcsalas sosem egyszeru, rengetez dolog arnyalja, nem tudom kapasbol ravagni, hogy ezt vagy inkabb azt kene tenni.
12/15 anonim válasza:
5-ös, és mit tennél abban az esetben, ha nem egy alkalmi botlás lenne, hanem kiderülni, utolsó jópár évetek hazugságra épült, neki szerelmi viszonya van mással, nem kalandok, ugyanaz az egy nő?
13/15 anonim válasza:
Bocsátottam már meg. Ahogy írtad. Az önbecsülésem nulla volt. Szinte hazudnia se kellett nekem, hazudtam én magamnak. El se tudtam képzelni nélküle, pedig lám, sokkal jobb nélküle, mint vele volt.
Arról szó sincs, hogy ezt teszi a szerelem. Ezt a hülyeség teszi.
14/15 anonim válasza:
12- ha már mást szeret, akkor menjen isten hírével, függetlenül a múltunktól. A példa csupán arra szólt, hogy ugyanazt a kalandot most nem nézném el, a szeretői viszony az életünk bármely szakaszában megbocsáthatatlan.
5. voltam
15/15 anonim válasza:
5. Válaszolónál a pont ☝️! Teljesen egyetértek vele 🙌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!