Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ha magatok utaztok, és vesztek üdítőt, szokjátok az anyosülés mellé az ajtóra tenni?
Mik a kifogások?
Szex van rendesen? Ugyan úgy kíván mint eddig?
Én ritkán iszom az autóban de ha veszek is valamit azt vagy magam mellé rakom vagy az anyósülésre. Chips-et is oda szoktam rakni meg kb mindent. A cuccomat szoktam néha hátra dobni de általában az is mellettem köt ki. Ha vásárolok több dolgot, nincs nálam szatyor akkor is vagy az anyósülésre pakolok vagy a hátsóra bedobálok mindent.
Én nemegyszer raktam már oda, mert az én oldalamon ott volt a jégkaparó, meg a páratörlő rongy. De olyan is volt, hogy ledobtam a táskát az anyósülésre, rá a vizet, aztán amikor megérkeztem, a vizet ledobtam oda, hogy ki tudjam venni a táskám. De az is lehet, hogy egy munkatársát vitte és az hagyta ott.
Nem azt mondom, hogy biztos, hogy nem csal meg, de egy rosz helyen lévő flakon még nem bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!