Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig?
Kereken egy ev (ket hettel az evfordulo elott), mert a szereto megcsalt. Felajanlottam neki az elejen h valaszthat a nyitott kapcsolat (o akivel akar en akivel akaro) vagy a huseg kozott mert nekem tokmindegy alapvetoen, o azt akarta h legyunk husegesek egymashoz-erre megcsalt.
Nem az zavar, h lefekudt massal hanem h nem tartotta magat ahhoz a donteshez amit o hozott. Tudni kell h szeretosegnel ez sokkal de sokkal tobb volt.
Ha csak random lefekudt volna massal es nyitott a kapcsolat az tok oke mert en ebbol nem csinalok ugyet-a hazugsagbol igen. Persze tagadta es sosem tudtam tenyekkel alatamasztani a gyanumat, szoval kivulalloknak ez egy total irracionalis dontesnek tunhet de vallalom.
Ennek holnap lesz 1 honapja es alapvetoen jol vagyok, nem keresek ujat sztem nekem ebbol a szereto bizniccbol ennyi eleg is volt, kiprobaltam vele nem mukodott. Szeretjuk egymast de tudom h jo dontest hoztam es ma sem dontenek maskent. A kezdettol fogva tudtam h valahol valamikor el kell majd hagynom mert en nem valok miatta (mas miatt sem) es tudtam h fajni fog de oszinten szolva rosszabbra szamitottam.
A szex vele hianyzik de ha a tortenetbol kivonom a szexet mast nem igazan tudott adni, tehat felesleges lett volna ezt tovabb huzni a legjobbkor szalltam ki.
Rengeteg dolog valtozott bennem (jo iranyba) amiota elhagytam, nem kell estenkent azon agyalnom h most eppen igazat mond vagy hazudik e, nyugodtan alszom, visszatalaltam a hazassagomba, de ami szamomra h megmaradt az onbecsulesem.
Tanultam belole magamrol es az emebrekrol globalisan, jobban ertekelem a hazassagom mint elotte es rajottem h ugyan a hazassagom szexmentes alapvetoen en azzal az emberrel maradtam akit szeretek.
A szereto kiprobalast abszolut nem banom-ma sem tennek maskent, de ez jo h igy alakult es jo h jokor, szuper idozites. Persze kuld majd smst es meg akarja ujra probalni de az mar nem lenne ugyanaz.
Na szoval valahogy igy.
36
Nem értem, hogy az elsőt miért pontoztátok le. A kérdésre válaszolt. Most itt akkor a kérdésre adott választ pontozzátok, vagy az életvitelét valakinek?
Na de akkor pontozhattok engem is.
Öt éve tart, még nincs vége és nem is áll szándékunkban. Sőt, már most vannak terveink a jövőre nézve, amit szeretnénk együtt megcsinálni, átélni. Ez jóval több, mint egy szeretői kapcsolat.
Kedves Első!
A leírtak alapján nem igazán tisztelted a szeretődet és érzéseid sem voltak iránta . Ezek után nem csodalkozom, hogy lett valakije.
Gondoltad, hogy majd örökké elég lesz neki ez az egész?
3-as 1-es vagyok
Szerettem, de sosem voltam bele szerelmes viszont amikor egyutt voltunk megszunt a vilag, boldogok voltunk de nekem o sosem volt perspektiva hosszutavon, talan ha szingli lettem volna...de o gyereket akart en pedig nem, szoval ez hosszutavon nem mukodott volna.
Szeretni tobbfelekeppen lehet, nem csak egy verzioja van a szeretetetnek egy univerzalis forgatokonyvvel.
Hianyoznak a napi orakig tarto beszelgeteseink debha igazan oszinte akarok lenni nekem ebbol a szex hianyzik nagyon.
Massal nem, csak vele mert tudom, h ilyen soha senkivel nem lesz.
Hozzad hasonloan o is mindig azzal jott h en csak hasznalom ot szexualisan etc.
Hozzateszem nem azert csalt meg mert a szeretosegbol lett elege, hanem mert a ketheti szex az nagyon keves (tavkapcsolat volt) amiert nem tudom hibaztatni. Amiert igen azok a hazugsagai amik a vegen mar szalloigekke valtak a haverok kozott, es komolyan olyan baromsagok hogy “egesz nap rohangaltam, de nem volt tererom (Londonban)” es ilyen banalis, blatant hazugsagok.
Egyebkent jobb ez igy mert telleg le kellett zarnom me meg huztam volna de mivel mar a kornyekre akart koltozni jobb h ezt megeloztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!