Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az megcsalásnak számít ha más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalásnak számít ha más fiút izgattam miközben van barátom?

Figyelt kérdés
Egy kicsit fiatalabb fiúval beszélgettünk, én aztmondtam neki nincs barátom és kicsit izgattam is őt megfogtam neki satöbbi, nyomultam rá de semmi csók vagy szex nem történt köztünk. Nem tudom elkéne e mondani barátomnak mert nemtudom ő hogy reagálna csak izgalomra vagytam. 18 l
2018. szept. 26. 12:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
77%

A tudta nélkül megcsalás.

Ha nyitott kapcsolat és neki is szabad más csajokat dugványozni, akkor oké.

2018. szept. 26. 16:52
 22/32 anonim ***** válasza:
87%

"de én szereten őt csak izgalomra vágytam kicsit, en ha le is feküdnék esetleg massal akkor is a barátomat szeretném. Neken a szex nem a szeretetet jelenti."

Ha a barátod erről tud és beleegyezik, akkor semmi gond, azzal hetyegsz, akivel jólesik. Ha a háta mögött csinálod, akkor meg egy hulladék vagy. Az egy dolog, hogy 18 évesen fogalmad nincs arról, mit jelent szeretni valakit, de az alapvelő tisztességről lehetne már fogalmad.

2018. szept. 26. 17:00
 23/32 anonim ***** válasza:
89%
Cirka 6-8-an kérdezték/vázolták azt a nem túl bonyolult szitut, miszerint mi lenne, ha a barátod ugyanezt csinálná egy màsik lánnyal... de baxol válaszolni rá... miért?
2018. szept. 26. 17:41
 24/32 A kérdező kommentje:
Engem zavarna igazából, de őt isnerem tovább menne, meg mellettem nincs szuksefe senkire. De az más mert én az izgalom miatt csinálom.
2018. szept. 26. 17:53
 25/32 anonim ***** válasza:
89%
Óvodás szint az alagsorban ------->
2018. szept. 26. 18:00
 26/32 anonim ***** válasza:
42%

Miért szívatod ez a sok unatkozó majmot? :D

Te sem hitted, hogy megdicsérnek.

2018. szept. 26. 19:22
 27/32 anonim ***** válasza:
85%
Te kétforintos riherongy! :D pontozz le, te szutyok! :D
2018. szept. 26. 19:44
 28/32 anonim ***** válasza:
29%

Nem sokat várhatunk egy ilyen azonnal ítélkező, becsaholó, mintha ők tökéletesek lennének, betűbizottcsàgtól.

.

A kerdezőnek:

Egèszpontosan mire is iranyul kérdésed?

Ha arra, hogy még csak egy kamasz vagy és nemigazàn van tapasztalatod Sőt! Sehol sem tanìtanak jóra!! Akkor, ez nem megcsalàs, hiszen alapjàraton azt sem tudhatod, mi az egészsèges pàrkapcslat (de, sok felnőtt 30 évesen se!).

Ha viszont màr egy sok éve tartó párkapcsolatban vagy, felelősség/kötelesség mellett, akkor, már ez is megcsalàs.

A megcsalásnak (felnőtt korban, felelősség, kötelesség mellett) kèt formája van:

Érzelmi, testi.

Az utóbbi még egyszer elnézhető pl. sokéves parkapcsolat alatt, az érzelmi megcsalasnàl már borul a jelen-kapcsolat is, nincs mit elnézni az erzelmileg megcsalt félnek, dobni fogják.

.

Azt azèrt tisztàzzuk le, hogy akárhany èves korosztályról is beszélünk, senki érzelmeivel sem szabad játszani!

2018. szept. 27. 07:35
 29/32 anonim ***** válasza:
91%
Nem tetszik az első negatív kritikája és lepontozod? Akkor miért teszel fel kérdést? Annyit érsz amilyen vagy. Ennyi. Aztán egyszer eljön az igazi annak sem mered elmesélni mert annak fog tekinteni amilyen vagy. Kicsit gondolkodj már és ne a mának élj.
2018. szept. 27. 07:42
 30/32 anonim ***** válasza:
91%
Elég ócska teremtés vagy ami azt illeti, remélem ő is több csajt simogat kívül-belül különböző helyeken, megérdemelnéd ugyanis :D
2018. szept. 28. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!