Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalásnak számít ha más fiút izgattam miközben van barátom?
A tudta nélkül megcsalás.
Ha nyitott kapcsolat és neki is szabad más csajokat dugványozni, akkor oké.
"de én szereten őt csak izgalomra vágytam kicsit, en ha le is feküdnék esetleg massal akkor is a barátomat szeretném. Neken a szex nem a szeretetet jelenti."
Ha a barátod erről tud és beleegyezik, akkor semmi gond, azzal hetyegsz, akivel jólesik. Ha a háta mögött csinálod, akkor meg egy hulladék vagy. Az egy dolog, hogy 18 évesen fogalmad nincs arról, mit jelent szeretni valakit, de az alapvelő tisztességről lehetne már fogalmad.
Miért szívatod ez a sok unatkozó majmot? :D
Te sem hitted, hogy megdicsérnek.
Nem sokat várhatunk egy ilyen azonnal ítélkező, becsaholó, mintha ők tökéletesek lennének, betűbizottcsàgtól.
.
A kerdezőnek:
Egèszpontosan mire is iranyul kérdésed?
Ha arra, hogy még csak egy kamasz vagy és nemigazàn van tapasztalatod Sőt! Sehol sem tanìtanak jóra!! Akkor, ez nem megcsalàs, hiszen alapjàraton azt sem tudhatod, mi az egészsèges pàrkapcslat (de, sok felnőtt 30 évesen se!).
Ha viszont màr egy sok éve tartó párkapcsolatban vagy, felelősség/kötelesség mellett, akkor, már ez is megcsalàs.
A megcsalásnak (felnőtt korban, felelősség, kötelesség mellett) kèt formája van:
Érzelmi, testi.
Az utóbbi még egyszer elnézhető pl. sokéves parkapcsolat alatt, az érzelmi megcsalasnàl már borul a jelen-kapcsolat is, nincs mit elnézni az erzelmileg megcsalt félnek, dobni fogják.
.
Azt azèrt tisztàzzuk le, hogy akárhany èves korosztályról is beszélünk, senki érzelmeivel sem szabad játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!