Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Szerető voltam egy jó ideig amit megbántam. Tudom, hogy probléma is volt miattam, mert azért szakadt meg közöttünk a kapcsolat, mert a feleség megneszelte a dolgot.

Már nagyjából leülepedett a dolog, de tudom, hogy a nő mai napig nagyon féltékeny. ( annyit tud, hogy leakartunk feküdni, de még nem jutottunk el odáig)

Szerintetek elmondjam neki utólag, hogy mi volt vagy hagyjam már ne bolygassam a múltat ?

2018. aug. 23. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha megbántad volna nem akarnád újra felkavarni a $z@rt.
2018. aug. 23. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most megbántad vagy szét akarod szedni őket?
2018. aug. 23. 17:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Zavar, hogy így megússza és tudom igazán meg sem bánta, ha adódna egy alkalom ugyan úgy megtenné.

A nő meg jobbat érdemelne szerintem ettől a férfitól.

2018. aug. 23. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Már elég kárt csináltál. Állj le! Nem az zavar téged, hogy a szegény nő milyen férfi mellett él, mert ha tekintettel lennél másokra, akkor nem mászol rá más pasijára. Ha akkor nem érdekelt, hogy a nőnek rossz, akkor most miért?

Legyünk őszinték. Téged valójában az zavar, hogy a pasival nem úgy alakultak a dolgok, ahogy vártad, ergo rájöttél, hogy soha nem hagyná el a feleségét, és most valójában rajta szeretnél bosszút állni. Fáj neked a füled arra, hogy a nő milyen férfival van együtt. Ez csakis a te elkeseredett bosszúdról szól!

2018. aug. 23. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

4. válaszoló pontosan.

Nagyon egyetértek. Hol sajnálod te azt a nőt? Amikor veled csalta a férje akkor nem sajnáltad? Ez önmagában szerintem még nem is baj, de ennyire képmutatónak lenni... szánalmas.

Azt hitted majd feleseget dobja érted, nem tette meg és most még próbálkozol ráadásul így... Nem semmi.

2018. aug. 23. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Dehogy bántad meg! Csak magadat sajnálod most is! A legaljasabb az a szerető aki borít és úgy akarja beállítani a dolgokat, mintha sajnálná a feleséget. Addig amíg szerető volt nem jutott eszébe a feleség, de abban a pillanatban amint érzi, hogy ő nem jelent a férfinek mást, mint egy ürítő lyukat akkor megszólal az a bizonyos " lelkiismeret"? Áh, dehogy! Csak ezt próbálják bemagyarázni maguknak, hogy ők áldozatok és még el is hiszik ezt, de hogy nem akarnak jót a feleségnek, ez biztos! Tulajdonképpen azt elhiszem, hogy a férfit le akarják buktatni, hogy a feleség is elhagyja őket, de bele sem gondolnak, hogy ezzel mekkora károkat okoznak egy másik nőnek! Ne boríts! Nem a te dolgod! Már azzal is károkat okoztál, hogy szerető voltál!
2018. aug. 23. 22:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Jól van felfogtam volna annyival is, hogy nem éri meg nem kell engem boncolgatni.

Tudom, hogy alja dolog így is úgy is.

A nőnek tényleg nem szeretnék több kellemetlenséget okozni csak a férfival van bajom. Nem kellene nekem már kiábrándultam belőle a rengeteg hazugság miatt. Megérdemelné, hogy kilegyen dobva.

2018. aug. 23. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Te nem a nőn akarsz segíteni,hanem a csávón bosszút állni.

Egyikőtök sem különb a másiknál maradjunk ennyiben.

2018. aug. 24. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!