Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen megéri a nyitott kapcsolat?
Figyelt kérdés
Én egy 25 éves férfi vagyok, "a barátnőm" meg 28 éves nő. Megtudtam, hogy félre lépett egy fiúval, majd szembesítettem vele, de nem is tagadta. Azzal állt elő, hogy éljünk nyitott kapcsolatban. Méghozzá azért, mert a fiatal sráccal jó a szex, meg még "friss hús", ahogy ő fogalmazott, de a komoly dolgokat velem képzeli el, (esküvő, gyerekek, közös lakás). Nekem nagyon rosszul esett ez, összetörte a szívem. De nem gyűlöltem meg, most is még szeretem. Azért 4 évet eldobni kemény dolog. Ő volt az első barátnőm, mert 21 éves koromig nem ment a csajozás. Őszintén szólva, ő szedett fel. Azt még most se tudom, hogy hogyan kell egy nőt meghódítani, tehát ha elhagyom, nem vagyok abban biztos, hogy nekem lesz majd valakim valaha.2018. aug. 12. 17:03
11/11 anonim válasza:
Én viszont megkönnyítem a dolgodat mert ezt akarod hallani..
Vedd csak el feleségül, csinálj neki gyerekeket és éljetek nyitott kapcsolatban úgyis majd a gyerekekre te fogsz vigyázni.
És ha valami gond van velük hívd fel bátran telefonon ha épp nem lesz tele a szája a fiatal srác brokijával és érted amit mond hallgasd meg az istrukcióit.
Viszont akkor majd légy férfi és kérd ki magadnak hogy már ideje hazajönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!