Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy férfi ha nem egyezik a feleségével a szexualis igényük?! Ffi nagy nő szinte nulla.
Ezt a sok értelmes hozzászólást!!
Hihetetlen!!
Az elején se volt nimfoman.
De volt heti pár.
Most meg van évi pár.
Szerintem nem mindegy!!
Másik dolog!!
Miért van az hofy ha férfi vagyik a szexre akkor az asszonynak a csillagokat kell lehozni hogy kegyeskedjen!!
Meg beszéljük meg!!!
Mit?
Hogy kedvesem erezzel mar vágyat szexuálisan!!
Ha nem vagyik rá akkor ez bukta!!
Csak amíg nekem a nyalam csorog a strandon addig ő elvan mintha állatkert be lenne.
7es vagyok
Nőként is igazat adok neked kérdező.
Ez vagy jön vagy nem, ha már meg kell beszélni, akkor már gáz van.
A másik pedig, azt is igaznak gondolom, hogy ne kelljen már lehozni a csillagokat meg pitizni egy hétig egy szexért, úgy ahogy az ebédért, vagy tiszta ruháért se.
Ha tetszik az emberek többségének, ha nem, a házassággal vége az udvarlási korszaknak, vagy ha nincs házzasság, akkor is elmúlik ez idővel. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kaphat a nő néha egy szál virágot, egy bonbont, vagy nem vihetik el vacsizni, főzés helyett.
12 es ebben van az igazság.
Nem egyezer mentünk el vacsizni vagy vettem apróságokat.
Mi a válasz?
Minek koltom a pénzt.
Pár alkalom után ez elmaradt.
Elment a kedvem
Nem arról van szó, mint írtam is(!!!), hogy ne kedveskedjen a férj, de sok nő ezzel él vissza, azt hiszi, majd ő jól megmutatja, hogy ha nincs piti, nincs szex sem.
Később ezek a nők vannak vérig sértve, amikor kiderül, hogy bizony apa talált ilyen nőt...
15 s leirta az igazat.
Semmi sem kötelező.
Ha nincs a hutobe kaja de ehes vagyok akkor csak elmegyek boltba vagy étterembe
Jogos kerdezö!
De akkor miert jogosit fel az h megcsald??
Akkor legyel ferfi pakolj össze aztan huzzal el!!
Ennyi
Ne tölünk vard a csodat ha neked semmi velemeny nem jo.
Ö nem erdemli meg h lehozd a csillagokat,
de azt megerdemli h megcsald
Gratulalok!Elj igy tovabb boldogan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!