Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a hogy egy rossz kapcsolatban ahol a férfi nem kap meg dolgokat tovább áll es titokban keres, és ezért mindenki szemében ő a szemét?
Figyelt kérdés
Amúgy ezt hogy hagyja el es utána keresgeljen NEM értek egyet.
Vagyis ha nincs gyerek akkor igaz!!
De gyerekkel nem az!!
2018. aug. 1. 07:51
11/14 A kérdező kommentje:
Várjunk kicsit!!
En sehol nem irtam olyat hogy itt hagyom!!
Minden téren amugy megvagyunk.
Csak ő nem kívánja en meg nagyon!!!
2018. aug. 1. 18:14
12/14 A kérdező kommentje:
Elég érdekes reakciók.
De
1. Mint irtam nincs feszko itthon gyereknek van normális anyja apja
2. En nem itthon csinalnam a megcsalast diszkréten.
3. Soha nem hagynám el a családom gyerek feleség uj noert.
4. Ő azzal hogy tudja nagyobb az igenyem nem egyszer mondta tuti hogy van valakim de amíg igy oldom meg hogy eszre se veszi addig nem zavarja
2018. aug. 1. 18:18
13/14 anonim válasza:
"1. Mint irtam nincs feszko itthon gyereknek van normális anyja apja" - Persze, csak a gyerek nem hülye, a tipikus látszat mintacsalád, aztán egyszer majd kidurran a lufi, na, hát az én családom is hasonló játékot űzött (megcsalásról konkrétan nem tudok, lehet, hogy volt, de más dolgok biztosan voltak) hát nem volt így jó...
14/14 anonim válasza:
És te folyamatosan hazudsz az asszonynak is meg majd a szeretőnek is. És ha a szerető elkezd többet érezni, te mit csinálsz? Ha borítja a bilit a nejednél? Volt már ilyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!