Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt köztetek olyan nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek olyan nő, aki rendszeresen félrelép?

Figyelt kérdés
Mióta tart a dolog? Mit takar a rendszeresség? Mennyi idősek vagytok? Gyereketek is van? Aki nem akarja nyilvánosan felvállalni leírhatja privátban is!
2018. júl. 22. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
15%

Heheheee :DDDDD Biztos nagyon sok no fog irni ide. Hogy “en aztan biztos nem lepek felre” aztan meg ott van 2-3 szereto a telefonjaban.

Kapasbol tobb not is tudnek irni a kornyezetembol. Akik felrelepnek. Kozben meg szerelmuk van.

2018. júl. 22. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Ugyan, itt mindenki GHERRINTZESCH.
2018. júl. 22. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Én rendszeresen, bàr nem az én hibàmbòl. Rosszul lett megépítve a hàz előtt a jàrda, és mindig félrelépek, néha el is esek emiatt.
2018. júl. 22. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Gyerekkorom ota, foleg magasabb sarku cipoben. Hetente tobbszor az biztos..most 25 vagyok. Nincs gyerekem, bar nem tudom miben befolyasolna,hogy bena vagyok.
2018. júl. 22. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Nincs szerető a telefonomba, nem lépek félre. Akkir most lepontoztok? :D
2018. júl. 22. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

A nővérem. Ő is gyik-ezik, de szerintem nem fog hozzá szólni.

Két komoly kapcsolata volt az elmúlt 10 évben,az egyiktől gyerek is van de parhuzamosan összejár egy sráccal,már vagy 12 éve. Mellesleg az első unokatesónk pasija.

Na erre varrjatok gombot. Hányinger.

2018. júl. 22. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Régebben rendszeresen félreléptem. Újabban hűséges vagyok, de boldogtalan. Ha találnék egy normális szeretőt, akkor most is félrelépnék, de nem akad mostanában egy se.

25N

2018. júl. 22. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:
senkise lép félre
2018. júl. 23. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:
még nem,de fogok...
2018. júl. 27. 16:33
 10/10 anonim ***** válasza:

"Újabban hűséges vagyok, de boldogtalan"

Attól boldogabb vagy ha félrelépsz? És ha most boldogtalan vagy,miért nem lépsz ki a kapcsolatból?

2018. júl. 28. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!