Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem néz a szemembe?
Van egy sràc, aki állítólag össze jönne velem, de mikor beszélgetünk, kb alig néz a szemembe, leginkább másfele néz, nem rám. Viszont ma pl. együtt voltunk egy helyen, ahol beszélgettünk egy lánnyal. Ő rá állandóan rá nézett, szemkontaktust tartotta, meg többet mosolygott, mint rám. De ezt már máskor is megfigyeltem. Meg ha más van a közelünkben, nem foglalkozik úgy velem, olyan mintha szégyellne vagy nem is tudom.
Vajon igazából nem is tetszem neki, csak jó vagyok neki, mint egy barát? Mi a véleményetek?
3 Akár pozitív akár negatív módón. Pozitív ha esetleg mélyebb érzései vannak feléd, és nem akarja, hogy rágyere, negatív ha érdekből van veled, és van negatív rejtegetnivalója. Neked kell ismerned az illetőt, hogy tudd melyik az aktuálisabb.
'Meg ha más van a közelünkben, nem foglalkozik úgy velem, olyan mintha szégyellne vagy nem is tudom.'
Ez meg sosem jelent semmit, mert vannak olyan emberek akik féltik az egymáshoz fűzödő érzéseiket, és idegen emberek előtt nem fedik fel, hanem az idegen ember szintjének megfelelően viselkednek, nem nyalják-falják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!