Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen csaladok azok ahol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csaladok azok ahol a ferfi rendszeresen lebukik a nojevel es a felesege ezt turi?

Figyelt kérdés
Persze mindig van indok ra, miert tette.De a kerdes az, hogy hogy birnak igy parok intim kapcsolatot folytatni egymassal?
2018. júl. 12. 11:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%
Az a nő, aki ezt elnézni, ARANYÁSÓ. Nincs önbecsülése, az a lényeg, hogy a pasi ne lépjen le tőle, mert 1) mit szólnak az emberek? 2)nem tudná magát eltartani, és az anyagi biztonság felülír nála mindent. Nem szoktam embereknek rosszat kívánni, de az ilyen nő/férfi meg is érdemli, hogy megcsalják
2018. júl. 12. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen van olyan férfi, akiről tudni lehet, hogy soha nem lesz csak egy nőé. Én konkrétan egyetlen egy ilyet ismerek, ő az egyetlen a világon, akin hajlandó lennék megosztozni, simán betársulnék a háremébe. Felesége van, és inkább lennék legálisan az x-edik felesége, mint a szeretője. Mert most jelen felállás szerint ezen múlt, hogy soha nem lehetek az övé:( És nem vagyok buta nő. És ilyet mással el nem tudtam volna képzelni. És ha eleségül kérne, igent mondanék és tudnám, hogy meg fog csalni, nem egyszer, de én és a gyerekeink lennénk a családja, akiket soha nem hagyna el.
2018. júl. 12. 21:51
 13/13 anonim ***** válasza:
En is ismerek ilyen feleseget ,mar azt is tudja ,h ki a szereto.Tobb eve vele van a pasi.Azert nem hagyja el mert nem tudna meg elni egyedul, es nem szereti a szexet sem igazan igy inkabb orul ,h mashol tocskol az ura.
2018. júl. 14. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!