Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom őt megcsalni?
Figyelt kérdés
5 éve vagyok együtt a barátommal és naponta látok jobbnál jobb pasikat, akikkel úgy lefeküdnék és valami késztet arra, hogy csaljam meg velük a barátomat. Szeretkezés közben is rájuk gondolok és nem birok magammal. Úgy érzem, hogy megfogom őt csalni, viszont nem szeretném őt se elveszíteni. Háta mögött szeretném, megtenni. Miért késztet ez engem ennyire? 22/N2018. júl. 1. 14:02
2/13 anonim válasza:
Tul koran jottetek ossze, nem elted ki magad. Az ilyen kapcsolatok altalaban igy vegzodnek.
3/13 anonim válasza:
Jaja korai volt még. Úgy tűnik nem ő lesz a gyermeked apucikája....
4/13 anonim válasza:
Na, ilyenkor szégyellem hogy nő vagyok :(
5/13 A kérdező kommentje:
lehet, hogy korai volt, de megszeretném a páromat megtartani és pár egyéjszakás kalandot tervezek a tudta nélkül...
2018. júl. 1. 14:38
6/13 anonim válasza:
jajj édes istenem.....az a baj,. hogy ott lesz a balek párod, és még sokszor lesz mellette ilyen,,,,
7/13 anonim válasza:
17 évesen jöttetek össze. Szerintem váljon külön az utatok és éld ki magad úgy. Ne mellette, mert akkor életed végéig bánni fogod a gerinctelenségedet. Ki tudja, lehet jön majd a kalandokból új szerelem, lehet rájössz, hogy mégis Ő az igazi. De könyörgöm, tartsd már tiszteletben a párod emberi mivoltát is és ne alázd meg a tudta nélkül sem
8/13 anonim válasza:
Miért kell a tudta nélkül? Ennyire kis pisis vagy, hogy nem mered felvállalni? Lehet ő is lefeküdne más szexi csajokkal. vicces, hogy azt hiszed a "jobbnál jobb pasik" egyáltalán akarnak tőled valamit. :D
9/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem fogom elhagyni őt, szerintem megcsalom, mert már nem birok magammal. Szeretem meg minden, de izgat a gondolat, hogy hűtlenkedjek. lehet, hogy fura, de ez van.
2018. júl. 1. 18:42
10/13 anonim válasza:
Egyszerű a válasz, ribizlinek születtél.
Remélem amikor kiderűl, telibe veri azt a hülye fejed, mert azt érdemled.
Az , hogy még tervezed is , hogy megcsald, nagyon gáz.
Te valami érzelmi analfabéta lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!