Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet egy férfi tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy férfi tudtára adni szavak nélkül, hogy "szabad a pálya"? Többi lent.

Figyelt kérdés

Elrontottam szerintem, mert egyszer-kétszer már bókolt nekem és zavaromba egy béna mosolyon és köszin kívül nem futotta....

Borzasztóan vonzódom hozzá, mit tegyek, ha újra találkozunk?

2018. júl. 1. 09:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
ööö... mondjuk hagyd békén, ha parkapcsolata van?
2018. júl. 1. 09:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Párkapcsolata?
2018. júl. 1. 09:46
 3/13 A kérdező kommentje:

Ohh.

"Egyéb kérdések"-re akartam nyomni, elnézést.

2018. júl. 1. 09:47
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

Bokot mosolyogva megkoszonunk.

Hol itt a hiba?

Semmit ne tegyel.

Valszeg ez a vonzodas egyoldalu.

Max. megdug egyszer, ha nyiltan felkinalod magad.

2018. júl. 1. 09:47
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Korotok? Miért nem lehet közölni, ha akarsz valamit? Előbb kiderülne, ha mégse akar semmit. A bókolásban semmi extra nincs, szimpla kedvesség is lehet.
2018. júl. 1. 09:48
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Bókolhatsz te is, ha biztosra akarsz menni. Az ilyen női jelzéseket előfordul, hogy nem értelmezzük megfelelően, feltéve, ha észre vesszük.
2018. júl. 1. 09:59
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ, hogy a bókjai mögött van-e több. Ha úgy sejted, hogy igen, akkor próbálj te is közeledni hozzá, dicsérd meg, hogy jól áll rajta a ruha, mosolyogj rá, finoman simítsd meg a karját vagy a hátát, ha elmész mellette, akár még vissza is nézhetsz, és cinkosan rámosolyoghatsz, szerintem ha akar tőled valamit, akkor ilyenek után próbálkozni fog.
2018. júl. 1. 10:05
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

Istenem... Ismered azt a mondást, hogy "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát"? Ne legyél ilyen tutyi-mutyi, tessék megmondani neki, hogy érdekel téged! Férfiak amúgy sem mindig értenek a "jelekből", főleg ha már egyszer visszavonulót fújtál nekik. Írd meg neki, hogy szeretnél találkozni vele! Jól fog esni neki, majd meglátod. Ha nem teszel érte, akkor nem fog történni semmi!!!

30/nő

2018. júl. 1. 10:33
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Érthetetlen, hogy egyeseknek miért hobbija a lepontozgatás. Így komolyan nincs semmi értelme annak, hogy megpróbálunk válaszolni és tanácsokat adni.
2018. júl. 1. 11:14
 10/13 anonim ***** válasza:
39%
Nem kene direktbe megmondani neki!
2018. júl. 1. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!