Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam fel neki a nyitott házasságot? Férfiak, ti hogy viszonyulnátok ehhez?
79%
Megint csak azt tudom mondani, hogy szép,szép, de mi a lényege a mondandódnak? Nem vagyunk egyformák? Nem. Működik nyitott kapcsolat? Igen. Csak elszigetelt esetekben működik? Igen. A kérdésben szereplő férfinél életszerű, hogy belemenne? Nem. Egyébként nagyon szépen megfogalmaztad mi a nyitott kapcsolat és mi a megcsalás, csak éppen nem tudom miért?
Minden ítélkezés nélkül mondom.
Én elválnék azonnal.Nálam a sex az a kettőnk dolga...csak a MI KETTŐNK dolga.ide 3-4-5-6-7-8-9-10 félnek nincs helye.
"Éppenséggel ezt nem tudjuk, mert ő nincs itt, hogy nyilatkozzon."
Éppen azért, mert nem tudunk semmit az ésszerűség azt diktálja, hogy a legvalószínűbb esetet feltételezzük, ami az, hogy elítélné. Ha becsületes lennél és nem csak a saját világnézetedet akarnád népszerűsíteni akkor belátnád, hogy akik adnak ennek egy esélyt azok is nagyon sokszor sérülnek. A feleségeddel ti vagytok a fehér holló a szivárvány végén, és szerintem nem illik ilyen ritka esettet reális megoldásként bemutatni.
"A feleségeddel ti vagytok a fehér holló a szivárvány végén, és szerintem nem illik ilyen ritka esettet reális megoldásként bemutatni."
Az egy másik felhasználó. A kérdező meg úgy gondolom, szívesen veszi a tanácsokat olyantól is, akinek ez működik. Tehát továbbra sem kellene ítélkezni. Nem tudjuk, az ő férje hogyan áll ehhez a kérdéshez. Miért az elítélés lenne a legvalószínűbb? Csak ezen az oldalon is bőven vannak a másik oldal képviselői közül is.
Kérdező, én azt mondom, bár nem volt még ilyenben részem, ezt a férjeddel kell megbeszélned, te jobban ismered őt, mint mi, lehet, hogy ő is érzi, hogy valami nem működik jól, csak a férfiak nem biztos, hogy leállnak beszélgetni a problémákról, ez inkább a nőkre jellemző.
Valaki írta a szexuálpszichológust, az is jó ötlet lehet első körben, de ahhoz is kell mindkettőtök akarata.
Milyen "jó", hogy a legtöbben úgy írják a válaszaikat, hogy elképzelésük sincs arról, hogy hogy működik egy nyitott házasság, ezért igen sok baromságot hordanak itt össze.
Mi 10 éve így élünk a legnagyobb boldogságban és szeretetben.
Azt elhiszem, hogy nem mindenki képes/alkalmas ilyen kapcsolati formára, de nehogy már elmagyarázza nekem egy olyan, aki sohasem próbálta, hogy ez milyen rossz és milyen "megalázó" - mert egyik sem!
Bizony végtelen bizalom, hit a másikban, hit a kapcsolat erejében és ilyen "apróságok" kellenek ahhoz hogy működjön...
És MŰKÖDIK!
Ismeretlen fogalom nálunk a féltékenység, a bizalmatlanság, a kétkedés - ilyenek miatt soha sem volt szóváltás közöttünk!
Nem vagyunk egymás tulajdonai - ezt nem bírják sokan felfogni.
Én meg attól undorodom, amikor látom a sunyí hazugságokat, a másik átvágását, megvezetését, hülyének nézését - ami szinte már nemzeti sporttá nőtte ki magát.
Kérdező: ha valóban olyan összetartó és jó a kapcsolatotok, akkor szánjatok rá időt és beszéljétek át, és mérnöki pontossággal határozzátok meg a játékszabályokat! Ez az alapja annak, hogy senki se sérüljön, hogy hosszú távon is működjön a házasságotok.
#29-es
Hagyd a faxba, látod, engem is lebaxott nemegyszer amiért (szerinte) elhanyagolható, jelentéktelen kisebbségként próbáltam "ráerőltetni" a szemmel láthatólag (szerinte) egyáltalán nem reális látásmódomat a kérdezőre, elég, ha csak ő teszi. Neki lehet. Mert az valószínű - szerinte.
Itt csak szép lehetsz, de okos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!