Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít (a srác szemszögéből) ha egy párkapcsolatban élő sráccal flörtölünk egymással, szexről beszélgetünk és fantáziálunk egymásról az ágyban?
Figyelt kérdés
Vagy ez “semmi”?2018. jún. 24. 23:07
12/15 anonim válasza:
Tehát jól értem? Két ember egymásról fantáziál, beszélget a szexről és elképzelik a szeretkezésüket? És ebből a két személyből az egyiknek van kapcsolata?
Tudid mi az a monogámia? Ha nem (és vszeg no), akkor keress rá interneten! Úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban a szex és a szerelem csak a páromé lesz, és csak és kizárólag a barátság lesz egy barátomé.
Te belegondoltál abba, hogy ez neked mennyire fájna, ha valaki a te hátad mögött, rosszabb esetben a szemed előtt csorgatná a nyálát egy másik személyre? Képzeld el, és ha ez megvolt akkor képzeld el a te helyzetedben! Na, jó érzés? Ezt érzi az említett srác barátnője is.
Megcsalásnak számít! De az ilyet kár megkérdezni, hiszen EGYÉRTELMŰ.
13/15 anonim válasza:
Szerintem önmagában ez még csak fantáziálgatás; én nem venném megcsalásnak; mert ténylegesen nem történik semmi.
14/15 anonim válasza:
Valamiben mégis jobb a barátnője, ha vele van kapcsolatban.
15/15 anonim válasza:
gusztustalan a pasi részéről. kicsit részedről is mert tudod h van csaja es akkor is csinálod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!