Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 7 hónapig csaltam a párom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 hónapig csaltam a párom az egyik haverjával, mit kellene tennem hogy megbocsásson?

Figyelt kérdés
29 éves nő vagyok és heti 3-4 alkalom volt mikor felmentem hozzá.Megbántam de annyira bókolt stb és mivel otthon voltak zűrök bele mentem mert nem vagyok normális.
2018. jún. 20. 18:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Állj a tükör elé és nézd meg micsoda gerinctelen ember lettél. Köpd szembe magad és könyveld el hogy te nem vagy hibás mert hát zűrök voltak otthon. Szegény te. De sajnállak. Majd lenyugodnak a kedélyek vagy vele maradsz vagy nem de nyugi az élet majd ezt meghálálja. Amikor a legkevésbé számítassz rá majd akkor jól be.sz.opod. Hányok.
2018. jún. 20. 21:53
 22/25 anonim ***** válasza:
79%
Mindegy mit csinálsz, ezt végleg elcseszted. Csinálhatsz bármit! A hosszútávú következmények ledarálják a kapcsolatodat. Ennek vége. Okolj belőle, lépj tovább. A fickódat meg hagyd, hogy nálad jobbat találjon. Biztos nem lesz nehéz dolga...
2018. jún. 20. 22:03
 23/25 anonim ***** válasza:
Ezt te sem gondoltad komolyan.
2018. jún. 21. 00:11
 24/25 anonim ***** válasza:
Miért akarod, hogy megbocsásson?
2018. jún. 21. 09:36
 25/25 anonim ***** válasza:
7 hónapig? Kizárt, hogy megbocsát..
2018. jún. 21. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!