Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit tölem férjem barátja?
Komolyan egy felnőtt családos asszony vagy, vagy ez vmi kamuposzt?
I. képzeld lehet, hogy csak szimplán szimpatikus vagy neki (mint ember) és így fejezte ki. Én vhogy nem utálom, ha valakinek szimpatikus vagyok.-> nem értem mi a gondod
II. Igen lehet, hogy mint nőt kedvel, és szeretne többet. Ez esetben:
1. te nem szeretnél többet. Ha továbbra is csinál ilyeneket, a tudtára adod (4szem közt), hogy ne csinálja -> nem értem mi a gondod
2. rossza szex a férjeddel
a. ha meg tudod vele beszélni, eljuthattok odáig, hogy 1-szer 1szer titokban khmkhm, csak ha tényleg mindkettőtöknek szükség van rá, és nem ártotok senkinek (magatoknak sem) Rengeteg nő rinyál hogy családosként már nem is vonzó, te meg pont az ellenkezőjéért... -> nem értem mi a gondod
b. ha szimpatikus vagy a másik feleségnek -> édeshármas -> nem értem mi a gond
c. ha a férjednek szimpatikus a másik feleség -> édes 4es-> Volt már benned egyszerre kettő? ->nem értem mi a gond.
Az utolsó két pontot nem dolgoztam ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!