Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hány évig voltatok szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évig voltatok szeretői kapcsolatban? Ki vetett neki véget?

Figyelt kérdés
2018. máj. 24. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

3 hónapig, én.

Megvilágosodtam, hogy nem azért tartanak szeretőt az emberek mert nincsen otthon szex vagy érzelmi kötelék, hanem csak úgy, jó dolgukban.

2018. máj. 24. 21:36
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Én is 3 hónap. Közösen, persze elég csúf vége lett.

Bele sem kell menni egy ilyenbe, nincs pozitív végkifejlet 99%ban

2018. máj. 24. 22:07
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Még annyit, hogy valaki mindig sérül a dologban, de legtöbbször mindenki. A szerető azért mert hitegetik, érzelmeket táplál, a megcsalt fél azért mert bukik otthon és ennek issza a levét, a megcsalt pedig... Annak a legszörnyűbb.
2018. máj. 24. 22:09
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

Masfel evig,megcsalo fel vetett veget neki.

Most ujra akarna....

2018. máj. 24. 22:50
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
2 és fél évig, és ő vetett neki véget, mert megtudta, hogy az utolsó fél évben "megcsaltam" (én voltam a szerető). Ezalatt az idő alatt végig azt hallgattam, hogy nagyon rossz a kapcsolata, már nem kell sokat kibírnom (nem voltak még csak házasok sem, fiatal huszonévesek), tartsak ki, én vagyok az igazi, stb stb. Én is azt éreztem, hogy nekem ő az igazi, és csak vártam vártam. Tönkrementem benne. 2évig hűséges voltam hozzá, az utolsó fél évben már nem. Nagyon csúnya vége lett, amikor megtudta, de utána még kb 1évig rendszeresen megkeresett, hogy folytassuk, szeret, stb. Ami a vicc, hogy a barátnője ugyanúgy megvolt. Én viszont akkor már nem voltam hülye (elmúltak az érzések), és megmondtam, hogy soha többet. Se vele, se mással
2018. máj. 24. 23:34
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
4 éve, még mindig tart. Nekem is és neki is kényelmes ez így
2018. máj. 25. 00:24
 7/13 anonim ***** válasza:
35%
Ötödik évnél tartunk, eszünkben sincs véget vetni. Mindannyian közel járunk az 50-hez, tehát szó sincs arról hogy fiatal pasinak elcsavarta a fejét egy csitri.
2018. máj. 25. 03:38
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem voltam soha, mert ettől mindig többre becsültem magam. Ha egyedülàlló voltam, akkor is olyan szeretőt vàlasztottam, aki egyedülàlló. Soha nem àlltam be a sorba senki mögè egy percre sem.
2018. máj. 25. 06:56
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
1 év. Ő vetett véget, mert választania kellett közöttünk.
2018. máj. 25. 07:23
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
Kb másfél évig. Én vetettem véget a kapcsolatnak, mert rájöttem, hogy nem leszek elsőszámú.
2018. máj. 25. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!