Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan léteik, hogy valaki igazán szerelmes a párjába és mégis megcsalja?
Hát, szerintem sem. Legalább is ha magamból indulok ki, én ha szerelmes vagyok csak őt akarom, senki mást.
Esetleg azt tudom elképzelni hogy miután (már ha lebukott vele) felerősödnek a megcsalóban az érzések és újra értékelheti a dolgot. Feltéve ha fenyegette az a veszély, hogy elveszítheti miatta a párját. Ugyanakkor szerintem ez sovány vígasz... Egyrészt mert ez egy hatalmas törést jelenthet a kapcsolatnak, nehéz lehet feldolgozni a megcsalt számára, illetve ideig óráig talán felfűti a kapcsolatot, na és ha újra jönnek a szürke hétköznapok? Pár éven belül, vagy tudom is én.. ?
Engem inkább ezek a kérdések foglalkoztatnak.
"Ugyanakkor szerintem ez sovány vígasz... Egyrészt mert ez egy hatalmas törést jelenthet a kapcsolatnak, nehéz lehet feldolgozni a megcsalt számára, illetve ideig óráig talán felfűti a kapcsolatot, na és ha újra jönnek a szürke hétköznapok? Pár éven belül, vagy tudom is én.. ?
Engem inkább ezek a kérdések foglalkoztatnak."
ezzel egyetértek, és engem is érdekel, hogy ez a része hogy van.
ha gondolod, írjál ki ezzel kapcsolatban egy kérdést itt.
a nagy szerelem gyorsan elmúlik ám, az amikor rózsaszín köd van, és az embert semmi/senki nem érdekli,
de én úgy gondolom, hogy kizárt, hogy egy ember mindig, minden körülmények között ki tudja elégíteni egy másik igényeit (nem csak a szexre gondolok)
a megcsalásról meg annyit, hogy lehet mással is szexel az akinek párja van, az életét mégis a párjával tervezi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!