Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Párom megcsal. Már egyszer lebukott 2 éve. Tagadja, de túl sokat lóg a neten. Most bizonyítani akarja az igazát nem netezik. De nem vagyok biztos benne. Már arra is gondolok hogy a céges telefonját használja hívásra.
Miért bocsátottál meg neki az 1. “ körben” ?
Én nem kínoznám magam.. örökös gyanakvás,féltékenység, szégyen... ez nem párkapcsolat ez szakadás.
Komolyan,ennyire mínusz szinten áll a te önbecsülésed,hogy 2 éve lebukott és nem hajítottad ki,mint macskát kakálni?Már lett volna rá pár lehetőség és akkor adhatnál magadnak egy esélyt valakire,aki néz is valamibe.
Ne haragudj,de ha ennyi lóhugy van az agyad helyén,meg is érdemled a sorsod!
A nők simán elnéznek mindent, ha a kényelmük biztosítva van. Kicsit durciznak, de azzal nem kell foglalkozni. Az átlagos csóró pasik meg hiába tepernek, pedáloznak, csak idő kérdése mikor válnak unalmassá. Van harmadik felállás? Én nem hallottam még róla.
Itt a gyk-en az okos válaszolók egyetlen tanácsa az, hogy ülj le vele és beszéljétek meg. Aha, ez mindig beválik. :D :D :D Akkor hajrá, beszéld meg vele! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!