Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Párom megcsal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Párom megcsal. Már egyszer lebukott 2 éve. Tagadja, de túl sokat lóg a neten. Most bizonyítani akarja az igazát nem netezik. De nem vagyok biztos benne. Már arra is gondolok hogy a céges telefonját használja hívásra.

Figyelt kérdés
Hogy lehetne lekérni mind a 2 telefon hívás adatait? Hogy lehet a rejtett fájlokat megnyitni? És persze a leptopon hogy lehet a rejtett dolgokat kiszedni. Mert azon is lehet valami. Éjszaka azt használja. Sejtem ki az illető. Próbálkoznak nála? Beszéljek vele. Nem lehet elég okos az ember ha a jövöjéről van szó. Egy kétségbe esett nő.

2018. máj. 9. 15:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen jövő vár egy olyan kapcsolatra, ahol már az egyik megcsalta a másikat és most valószínűleg megint ezt csinálja? Nem tudom ki a hülyébb a párod, vagy te.
2018. máj. 9. 15:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért bocsátottál meg neki az 1. “ körben” ?

Én nem kínoznám magam.. örökös gyanakvás,féltékenység, szégyen... ez nem párkapcsolat ez szakadás.

2018. máj. 9. 15:52
 13/20 Laczko Jáno válasza:
42%
mondod neki hogy kell egy tejfőlös lángos mondja igen dur egy nagy pofon
2018. máj. 9. 15:57
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Key logger,persze,halott kapcsolatban nem kémprogram kell,előbb kellett volna kumunikálni,meg szakitani,a kounikáciohiány miatt megy fatigra egy kapcsolat 90 %. Amugy meg hézagtöltős kapcsolatért nem tepernék igy,ahol én vagyok az aktuális hézagtöltő.
2018. máj. 9. 16:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Te bocsájtottál meg neki, most edd meg amit főztél. Lehet megcsal, hisz úgy van vele nincs vesztenivalója úgyis megbocsájtasz ismét.
2018. máj. 9. 16:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemled... minek maradtál vele az első félremenée után?
2018. máj. 9. 16:29
 17/20 anonim ***** válasza:
És ha megtudod biztosan, hogy igen megcsal? Akkor mit csinálsz? Mert nem oldódik meg a probléma azzal, hogy bebizonyosodik... És mi az hogy nem lehet az ember eleg okos ha a jövőjéről van szó? Ez nem egy banki stb. befektetés szerintem....
2018. máj. 9. 17:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Komolyan,ennyire mínusz szinten áll a te önbecsülésed,hogy 2 éve lebukott és nem hajítottad ki,mint macskát kakálni?Már lett volna rá pár lehetőség és akkor adhatnál magadnak egy esélyt valakire,aki néz is valamibe.

Ne haragudj,de ha ennyi lóhugy van az agyad helyén,meg is érdemled a sorsod!

2018. máj. 9. 17:44
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom anyagi megfontolásbol nem hajitotta ki,sajnos sok nő lenyeli a békát,ha anyagilag van háttér,csak a kérdező lehet fél h másnak lesz az a háttér,neki meg ujra kell vadászni v dolgozni.
2018. máj. 9. 18:58
 20/20 anonim ***** válasza:

A nők simán elnéznek mindent, ha a kényelmük biztosítva van. Kicsit durciznak, de azzal nem kell foglalkozni. Az átlagos csóró pasik meg hiába tepernek, pedáloznak, csak idő kérdése mikor válnak unalmassá. Van harmadik felállás? Én nem hallottam még róla.

Itt a gyk-en az okos válaszolók egyetlen tanácsa az, hogy ülj le vele és beszéljétek meg. Aha, ez mindig beválik. :D :D :D Akkor hajrá, beszéld meg vele! :D

2018. máj. 10. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!