Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek rendeződött a kapcsolata?
Nalam most ez van folyamatban, probalok mas dolgokra fokuszalni es nem arra h megcsalt. A kerdes vagy tema magatol sosem jon elo, de van h szurkalo megjegyzest teszek (amit nem kene). Bizom benne? Abszolut kizart. Erzem h huseges hozzam es szeret es szeretne jovatenni de a legkisebb dolog is ki tud zokkenteni ami a megcsalas elott tok termeszetes volt es nem is zavart, ol :fel oraval kesobb valaszolt mert edzese van.
Manapsag ha ilyen van ket perc alatt elkezdek kombinalni:-) Tegnap valami szexualis temarol beszelgetett egy kollegajaval a munkahelyen es volt egy olyan felelmem h nem pasi az illeto-ezt nem mondtam neki de o erezte h vannak ketsegeim ezert atkuldott egy videot jettojukrol.
Sosem kerem h mutasson meg beszelgeteseket vagy a telojat-magatol teszi meg, es nagyon probalja visszanyerni a bizalmam.
En ugy vagyok vele hogyha aztan neki meg eselyt az legyen esely nem pedig szamonkeresek sorozata, ergo nem nyaggatom vagy kerdezem errol a dologrol. Tudja h I egy rossz lepes es elhagyom es nekem nem kell bizonyitek mert “megerzem” a dolgokat:-)
Szoval ez nehez mindket felnek ugyanakkor erosebb lett a kapcsolatunk mert jobban odafigyelunk es tobb energiat teszunk bele.
a gyanú mindig ott marad.
mondhatod, h. megbocsátasz, de az agyad hátsó zúgában kattogni fogsz mindig, és bármilyen apró jelet gyanús mozzanatnak láthatsz.
megcsalás után már nincs 100 % bizalom, ebben biztos vagyok.
#2, bár mindenki így állna ehhez a dologhoz :(
Nekünk is ez van most, de folyamatosan csak a vádaskodás megy, ha nem veszem föl AZONNAL a telefont, vagy nem írok vissza azonnal akkor hazudok, sosem fogok megváltozni. Hogy találkozásnál azonnal adjam oda a telefonom az már természetes, persze "tudja" hogy úgyis törlöm. Amiket régen már tisztáztunk azokat újra és újra felhozza hogy miért hazudok, és így tovább. Szeretném, vagyis már inkább szerettem volna helyrehozni, de így nem lehet 😢😢
Ismerősi körben viszont tudok két konkrét példát is ahol a férfi lépett félre, de mégis együtt maradtak, azóta gyerekek is vannak. Igaz ők "csak" alkalmival buktak le, vagy csak annyit ismertek el, még én "kapcsolattal", igaz személyesen csak kétszer találkoztunk, egy éve már csak írtunk, vagyis én ezt sem nevezném kapcsolatnak.
Szerintem megbocsájtani meglehet, de elfelejteni sosem. Sok sikert Kérdező, ha párod tényleg megbánta, akkor drukkolok nektek!
N
Tettünk egy próbát.
Ugyanez: nincs bizalom, jobban figyeltem a jelekre, hogy megcsal-e, és valamilyen szinten elvártam, hogy bizonyítsa be, hogy nem akar elveszíteni. Elvégre ő lépett félre, nem én.
Az lett a vége, hogy fél évvel később lebukott, hogy hetek óta csal a kolléganőjével, és még én voltam érte a hibás, hogy hisztis féltékeny hárpia lettem, és ő csak megértésre meg gyengédségre vágyott.
Tanultam az esetből.
Nos, valahogy nem akarom, hogy azokkal az ajkakkal puszilgasson, amikkel más testét fedezte fel és még annyit sem értem, hogy beismerje.
Ismerősi kör alapján mondom, hogy a 99% újra megteszi :D Ez van.
Sosem neztem volna ki belöle...mindig elitelre a megcsalast
megis egejszakas kalandba keveredett
sirt könyörgött,gondoltam jo egy probat meger
biztam benne talan a mi kapcsolatunk kivetel es rendezödik minden
2-3 honapig lehozta a csillagokat aztan megint termeszetesse valt h ott vagyok
aztan elmentünk egy koncentre,mellette ültem megis egy masik lannyal szemezett
ott betelt a pohar,nem vagyok hülye h mindent elnezzek
nem eri meg megbocsajtani,ritka aki nem lep felre ujra
en is tanultam belöle!
Kerdezo, 2-es vagyok:
Viszonnyal lebukni egy nagyon kenyes helyzet de ha telleg ugy erzed h vele szeretnel maraddni, akkor erdemes megprobalni. Megbocsajtani konnyu-elfelejteni keptelenseg. Mondjuk vicces volt olvasni h nalatok is megy a mobil mutogatas kerdezes nelkul aminek en kb semmi ertelmet nem latom, mert barmit lehet torolni;-)
Nalunk az ex dugopartnerevel bukott le, erzelemmentes dolog mindket fel reszerol.
Valamelyik valaszolo irta h egy ilyen helyzet kvazi harpiava teszi az embert es pont ezert uralkodok magamon, mert igy ujra megprobalva nem tolthetem 90 szazalekat az idomnek azzal, h azon agyalok h mit csinal. Mivel alapvetoen nem vagyok gyanakvo, probalom ezt az attitudomet megtartani, de egyszeruen nem tehetek arrol h sokszor eszembe jut a dolog.
Szerintem te is probalj relaxalni mert lehet, h tenyleg komolyan gondolja h innentol huseges lesz es sztem megeri adni meg egy eselyt.
El lehet itelni de ismerem a masik oldalt is (nem vele) es ugyan az en viszonyom titokban maradt de hidd el ez a megcsalonak is ugyanolyan nehez mert innentol mindenert gyanusitjak, konkretan azert is ha csak ejjel random lemegy a boltba. Egyik sem egeszseges magatartas, szoval nyugi, kitartas es sok sikert a kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!