Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 35--45 éves korosztálybol, nektek melyik korosztály a vonzó?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 13:25
1/14 anonim válasza:
Bocsi, de egy kicsit degradáló ezt a korosztályt lánynak nevezni.
Ők már nők és asszonyok!
2/14 A kérdező kommentje:
Igazából igazad van!!
Bocsánat.
Neked melyik korosztály jön be?
Mennyi vagy?
2018. ápr. 25. 13:56
3/14 anonim válasza:
1. Nem vagyok lány.
2. Nem korosztály vonz, hanem egy személy. Mi nem tudunk csak attól nedvesedni, hogy hú, megdugtam egy 16 éves csitrit vagy egy 40 éves pumát.
4/14 anonim válasza:
Egyik korosztály sem, mert 27 éves vagyok. Csak helyesbítettem a butaságodat.
6/14 anonim válasza:
Hát ja... nem épp az a korosztály vagyok, akit lánynak szoktak nevezni, de sebaj. És ugyan még csak 34 leszek, de azért válaszolok. 35-60 közöttieken szokott megakadni a szemem. Most épp egy 58 éves pasi hoz jobban lázba, mint azt a józan eszemmel szeretném.
7/14 anonim válasza:
60ig? Jezusom :D olyan korban meg felall? :D
8/14 anonim válasza:
Szerintem cuki lánynak nevezni ezt a korosztályt. Úgy gondolom egy "kisfiú" tette fel a kérdést :D
35 vagyok és jelenleg egy 45 éves vonz. Nem azért mert annyi, hanem a személye miatt. Írhatná ő is ezt a választ erre a kérdésre csak fordítva -ez a dolog pikantériája ;)
9/14 anonim válasza:
41 éves vagyok és egy 35 éves pasiért vagyok oda:)
10/14 anonim válasza:
27 vagyok. És a 30-40 közötti korosztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!