Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tetszik egy lány, de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, de van barátja - mennyire meredek ötlet próbára tenni a srácot? És reálisan mennyi pénzért vállalná el egy csinos csaj, hogy bepróbálkozik a srácnál?

Figyelt kérdés

Komolyabban tetszik a lány, és a jelenlegi barátja, hát... nem bírom a srác képét, nem a féltékenység beszél belőlem, egyszerűen nem szimpatikus, nem rendes, nem megbízható.

Gondoltam, kicsit próbára teszem a kapcsolatukat, és mielőtt elítélnétek, nézzük reálisan a dolgot - ha ráküldök egy csinos csajt a srácra, hogy próbálkozzon be nála, ugyebár vagy elhajtja rögtön (és lényegében kiderült minden, le is zárult a dolog), vagy... de az már a srác döntése, nem az enyém, tehát nem felettem kell pálcát törni :)

Mi a véleményetek? (És most nem azzal gyertek, hogy keressek másik lányt, vagy hagyjam békén őket.)

Illetve mennyiért lehetne rávenni egy csinos csajt, hogy bepróbálkozzon egy huszonéves srácnál? (Nyilván valameddig el kell mennie, és bizonyíték is kell.)

2018. ápr. 22. 10:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ez elég beteg ötlet. Nekem is jutnak eszembe hasonlók, de én soha nem valósítanak meg őket. Figyelj, tegyük fel, hogy bejön a terved és aztán te osszejossz a csajjal, és minden madárcsicsergés, aztán valahogy kiderül, hogy te furtad meg a kapcsolatát: biztos, hogy páros lábbal rúgna ki téged, és soha többet nem akarna látni. Kivéve persze, ha ő is pszichopata, mert akkor esetleg így is értelmezheti, hogy milyen cuki H te meg ezt is megtetted erte :D
2018. ápr. 22. 20:44
 12/17 A kérdező kommentje:

Régebbről ismerem a csajt, komplett őrült, szerinte: "Az életben mindenki úgy boldogul, ahogy tud."

És ezt szó szerint értsd, nem számít se törvény, se erkölcs, se semmi :)

2018. ápr. 23. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagyon beteges ahogy próbálkoznál. Ha neked kell a csaj akkor próbálkozz a csajnál. Ez legalább őszinte lenne bár szerintem illendő lenne olyan lánnyal próbálkozni aki nincsen kapcsolatban.
2018. ápr. 23. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Remek, akkor te vagy álmai férfija. Nincs is szebb mint mikor 2 erkölcstelen ember egymásra talál. Ha nem számít az erkölcs csábítsd el a csajt, úgyse lesz hűséges (de hozzád se).
2018. ápr. 23. 15:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Téged egy nap nagyon csúnyán szájba fognak vágni.
2018. ápr. 24. 06:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát... tudjátok hogy van ez, egy próbát megér, amellett már 30-ért találni Chloe típusú csajt, akinek a csábítás a szakmája - és 30 ezer, hát... ez a jövőért nem is olyan sok pénz :)
2018. ápr. 24. 15:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak most olvastam. Mi lett a dologból, kérdező?
2021. aug. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!